Focus Home ukazuje své zisky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Focus Home ukazuje své zisky

Focus Home ukazuje své zisky

Filip Švácha

Filip Švácha

1. 7. 2019 12:00
Reklama

Francouzská firma Focus Home Interactive se asi nedá považovat za přední herní vydavatelství, ale přes to nabízí celou řadu zajímavých titulů, které určitě stojí za vyzkoušení. Za všechny můžeme zmínit akční RPG Vampyr od zkušeného týmu Dontnod, které se i u nás na webu odneslo velmi slušné hodnocení. Jak se ale jejich hry prodávají?

Podle všeho měli vcelku dobrý minulý fiskální rok, neboť se jim podařilo vygenerovat zisky ve výši 143 milionů dolarů. Nejvýdělečnějším projektem byl Farming Simulator 19, které se podařilo prodat přes dva miliony kopií a jeho autoři dokonce spustili i esportovou ligu s prize poolem v hodnotě 250 tisíc euro. Jak se zdá, farmaření opravdu táhne.

Když už jsme zmínili Vampyr, tak i ten se prodával vcelku dobře, konkrétně si ho zakoupilo přes milion hráčů. Navíc Dontnod obnovil s Focus Home Interactive smlouvu a velmi pravděpodobně momentálně pracuje na jeho seriálové adaptaci. Nesmíme ale zapomenout ani na online akci Insurgency: Sandstorm s níž je vydavatel také spokojen. Celkově si tak společnost polepšila a dosáhla v tomto směru nového rekordu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama