Ztřeštění Fall Guys na novém bláznivém videu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ztřeštění Fall Guys na novém bláznivém videu

Ztřeštění Fall Guys na novém bláznivém videu

David Plecháček

David Plecháček

11. 5. 2020 14:37 1
Reklama

Bude letošní jaro patřit roztomilým hrám? Animal Crossing ukazuje, že v dnešní, pro mnohé z nás ponuré době je potřeba trocha uvolnění. Jestli se na trhu v dohledné době objeví další taková hra, vyhraje. Právě proto si myslíme, že dalším hitem bude šílené Fall Guys.

Fall Guys jste možná už zaregistrovali, pro svou náturu se jedná o nepřehlédnutelnou záležitost. Svým způsobem jde o variaci na Takešiho hrad známý z televizního vysílání. Show se v Japonsku vysílala mezi lety 1986 a 1990 a v podstatě šlo o to v co největším počtu přežít nejrůznější nástrahy a dobýt hrad hraběte Takešiho.

I novinka vydávaná – kým jiným – společností Devolver Digital evidentně obsahuje spoustu naprosto šílených miniher, které mají potenciál prověřit vaši trpělivost, ale také užít si hodiny naprosto bezduché zábavy a legrace. Nový, v pořadí již druhý trailer jich hned několik ukazuje, stejně tak jako možnost si svého panáčka vyzdobit podle svého přání.

Úkolem je jednoduše přežít, nepůjde ale o nic jednoduchého. Nic hlubokého od Fall Guys zřejmě nelze čekat, přesto bychom se ještě nějaké informace měli dozvědět s blížícím se vydáním. To je stanovené na letošní léto, hra od studia Mediatonic vyjde ve verzi pro počítače a PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama