Zapojte se do diskuze v hPodu #586
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zapojte se do diskuze v hPodu #586

Zapojte se do diskuze v hPodu #586

Pavel Makal

Pavel Makal

10. 5. 2017 12:11 14
Reklama

Říká se, že na světě jsou jen tři jistoty – smrt, daně a hPod. Zatímco těm prvním dvěma bychom se nejspíš všichni nejraději vyhnuli, nový díl našeho podcastu se zcela nevyhnutelně přiřítí na vaše přijímače klasicky v pátek v osm večer. A o čem si budeme tentokrát povídat?

Kromě klasického počátečního probírání aktuálního dění v redakci se zaměříme na zvěsti o příštím dílu série Assassin’s Creed. Ta si dala roční pauzu, kterou vyplnila remasterovanou kolekcí Eziovy trilogie a také filmem, na který bychom raději zapomněli. Co by se muselo stát, aby série znovu dosáhla patřičného lesku?

Věnovat se ale budeme také nové hře Ancestors, která sice nemá nic společného s projektem Patrice Désiletse, zato na něm však pracují autoři Hatred a o násilí a krev tu rozhodně nebude nouze. A to má přitom jít o real-time strategii! Třetím tématem pak bude potížemi a odklady pronásledovaný vývoj Dead Islandu 2. Dočkáme se vůbec někdy téhle hry? A má vůbec ještě po Dying Lightu a podobných titulech co nabídnout?

Svůj prostor ale samozřejmě dostanou i vaše dotazy. Ty nám můžete buď napsat přímo do diskuze pod tuto novinku, nebo nám je zašlete na adresu podcast@hrej.cz. Do předmětu uveďte heslo DOTAZ. Okolo mikrofonu se kromě mě a Davida snad objeví také Jirka a možná i Vojta. Uslyšíme se v pátek!

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama