Zapojte se do diskuse v hPodu #500
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zapojte se do diskuse v hPodu #500

Zapojte se do diskuse v hPodu #500

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

10. 9. 2015 15:33 13
Reklama

Jubilejní 500. díl našeho zábavně-naučného pořadu, který se sem tam dotkne i herních témat, je konečně tady. A jaké zábavné věci v něm budeme řešit tentokrát? Bude jich fakt hodně.

Předně se alespoň v krátkosti dotkneme her, které v posledních třiceti dnech dokázaly zaujmout alespoň někoho v naší redakci. Na paškál přijdou hry Until Dawn, Metal Gear Solid V: Phantom Pain, Mad Max, Forza Motorsport 6 a FIFA 16. A kdo ví, možná se dotkneme i dalších! O většině z nich se chce bavit Jarda, ale ostatní určitě přispějí svou troškou do povídání.

Zdeněk zase rozebere online funkce nového Tomb Raidera a nutnost vkládat do každé hry, u které se to zatraceně nehodí, alespoň základní formu multiplayeru. A Jirka se s vámi hned na úvod podělí o to nejzajímavější, co přinesl redakční život v uplynulém týdnu. A protože chceme alespoň maličko oslavit číslovku 500, na závěr si dáme takové malé vzpomínkové téma, ve kterém dost možná nebudou hlavní roli hrát hry. Jaké bude? Počkejte si!

Pokud chcete k některým z těchto témat přispět svou otázkou (nebo nám jen říct, jak to děláme skvěle!), tak můžete pochopitelně využít adresy podcast@hrej.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama