Zapojte se do diskuse v hPodu #486
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zapojte se do diskuse v hPodu #486

Zapojte se do diskuse v hPodu #486

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

4. 6. 2015 15:55 11
Reklama

Takže o čem bude zítřejší podcast? Původně jsme vám to vůbec nechtěli prozradit, protože jsme se v redakci nemohli na ničem dohodnout. Jarda prosazoval retro, Jirka povídal něco o zmanipulovaných sázkách a Vojta chtěl, jako vždycky, podcast kompletně zrušit. Nakonec jsme se ale usnesli na pěti následujících tématech. Jedno lepší, než druhé!

Ano, pobavíme se o Falloutu 4. Sice jsme na vás chtěli ušít boudu, že bychom se bavili o spekulacích, které vedly k oznámení, ale nakonec jsme řekli nenene! Zároveň zodpovíme (skoro) všechny vaše otázky ke čtvrtému Falloutu, které byste snad mohli mít v diskusi. Dále rozebereme střílečku Splatoon, kvůli které se Vojta dokonce nechal pomatlat barvou od hlavy k patě. Proč? Však on vám to řekne!

Zmíníme se i o druhém XCOMu. Protože co by to bylo za podcast bez druhého XCOMu. Příští týden už kluci odlétají na E3, tudíž se Jirky zeptáme, na co se nejvíc těší. Ale máme to celé zabalené v rámci tajného Mystery Boxu. Co to je? Prozradíme, nebojte! A na závěr se pobavíme o hrách, které byly uvedeny do síně slávy. Souhlasíme s nimi? Souhlasíte s nimi? Názory šup do diskuse nebo na mail podcast@hrej.cz!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama