Zapojte se do diskuse v hPodu #479!
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zapojte se do diskuse v hPodu #479!

Zapojte se do diskuse v hPodu #479!

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

15. 4. 2015 15:29 4
Reklama

Zkuste si každý týden vymyslet originální úvod k našemu podcastovému souhrnu. No vidíte, nejde to! Takže šup na témata, protože hPod #479 natáčíme už zítra! Jako prvni přijde na přetřes Destiny. Už známe datum vydání dalšího DLC House of Wolves, ale skutečně na něj čekáme jako na smilování? Vojta a Jirka k tomu určitě budou mít co říct.

Tento týden nás zaujalo oznámení pokračování série Guitar Hero. Kytara se šesti tlačítky? Whaaa- Vyhodíme kvůli tomu naše staré plastové hudební nástroje? A chceme vůbec hrát rytmické hry, nebo nás tato mánie už opustila? Zhodnotíme si taky službu EA Access, neboť se v ní právě teď nově objevuje hra NHL 15 a hráči na Xbox One si díky ní budou moci jako první zahrát Star Wars: Battlefront. Jak je na tom teď?

Neochudíme vás ani o první dojmy z alfy hry Rainbow Six: Siege a na závěr si dáme jablíčkářské téma v podobě herní budoucnosti hodinek Apple Watch. Nekoukáme se na ně skrz prsty stejně jako dříve na mobilní telefony? Může na nich vzniknout nějaká plnohodnotná hra? Pište své postřehy sem do diskuse, ty nejzajímavější zařadíme do podcastu. A pochopitelně nezapomeňte své dotazy psát i na adresu podcast@hrej.cz!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama