Zapojte se do diskuse v hPodu #478!
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zapojte se do diskuse v hPodu #478!

Zapojte se do diskuse v hPodu #478!

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

9. 4. 2015 14:46 4
Reklama

Co je zítra? Pátek! A v pátek je co? Svátek! Protože vychází hPod! Ten zítřejší bude mít pořadové číslo 478 a budeme se v něm bavit o všem, co otřáslo tento týden herním světem.

Jako první pochopitelně nemůžeme nezmínit "českou stopu" v podobě prvních informací o pokračování série Deus Ex. To ponese podtitul Mankind Divided a ačkoliv toho o něm příliš nevíme, nezabrání nám to ve vášnivé diskusi. Druhá zpráva v pořadí se bude týkat pokračování Red Dead Redemption. Pochopitelně nám neutekla zpráva o tom, že zřejmě došlo k úniku informací přímo z Rockstaru. Co bylo odhaleno? Proč? A co na to Jan Tles... Jarda?

Pokud se Zdeněk stihne do zítřejšího natáčení uzdravit, neochudíme vás ani o povídání o Pillars of Eternity. A samozřejmě nezapomeneme ani na vaše dotazy z minulého týdne! Pro sebe si nenecháme ani čerstvoučké informace o mrtvole v podobě zrušeného projektu Prey 2. A při té příležitosti si opět zavzpomínáme na naše nejoblíbenější zrušené hry, protože to se prostě musí. A na závěr lahůdka. Osud Silent Hills a teaseru P.T. je nejistý, neboť jeho tvůrce je na odchodu z Konami. Jak to ovlivní jeho vývoj? Proč chce Jošida Silent Hills pro Project Morpheus? A co na to Jan Tle... Jirka?

Pochopitelně neopomeneme ani dotazy z adresy podcast@hrej.cz, dotazy přímo z této diskuse a na závěr se o něco piškuntálního vsadíme!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama