Warner Bros. Montréal chystá dvě komiksovky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Warner Bros. Montréal chystá dvě komiksovky

Warner Bros. Montréal chystá dvě komiksovky

Jiří Bigas

Jiří Bigas

30. 11. 2015 12:15 2
Reklama

Kanadské studio Warner Bros. Games Montréal, které má na svědomí prequel Batman: Arkham Origins, nepracuje na jedné, ale hned na dvou AAA titulech zasazených do vesmíru nakladatelství DC Comics.

Až dosud se přitom počítalo jen s jednou podobnou hrou, která nebyla dosud oficiálně oznámená, ale spekulovalo se o pokračování Batmana i adaptaci Supermana. Kterého ale mnozí přisuzují i jejich kolegům z britského týmu Rocksteady Studios. Informace o dvojici vysokorozpočtových titulů se superhrdiny DC Comics se objevila přímo na oficiálním webu Warner Bros. Games Montréal. Vývojáři totiž hledají nové programátory, animátory, výtvarníky, zvukaře a řadu dalších lidí na technické pozice.

Pokud jde další spekulace na konto obou her, kromě titulu, který by měl překlenout mezeru mezi Arkham Origins a Arkham Asylum, se opakovaně objevily i zvěsti, že by studio mohlo dělat hru podle Suicide Squad. Na každý pád je kolem DC Comics pořádně živo a zdá se, že v tuto chvíli tato stáj tahá za delší provaz než Marvel.

Warner Bros. Games Montréal je relativně mladé studio a funguje od roku 2010. Jeho prvotinou byl celkem zdařilý port Batman: Arkham City – Armored Edition pro WIi U. Kromě Arkham Origins jsou podepsaní rovněž pod DLC Batgirl: A Matter of Family pro Batman: Arkham Knight. Tým zaměstnává asi 400 lidí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama