Vydání betaverze Path of Exile 2 se odkládá
i Zdroj: Grinding Gear Games
Path of Exile 2 Novinka Vydání betaverze Path of Exile 2 se odkládá

Vydání betaverze Path of Exile 2 se odkládá

David Bernard

David Bernard

24. 3. 2024 13:30

Tvůrci ze studia Grinding Gear Games, které stojí za velmi populárním ARPG titulem Path of Exile, oznámili odklad betaverze druhého dílu. Ta měla dle původního plánu dorazit 7. června letošního roku. Současně došlo na vydání nové upoutávky, která se zaměřuje na herní třídu Ranger.

Reklama

  • Vydání betaverze Path of Exile 2 se odkládá
  • Betaverze měla původně dorazit 7. června 2024
  • Tvůrci potřebují více času
  • Přesné datum není známo, autoři cílí na konec letošního roku
  • Nová upoutávka představuje herní třídu Ranger

Milovníci komplexních ARPG titulů s nadšením očekávají druhý díl populárního Path of Exile, na němž pracují vývojáři z novozélandského studia Grinding Gear Games. Betaverze Path of Exile 2 měla dle původních plánů dorazit již za několik měsíců, a to 7. června 2024. To se nyní na základě oznámení tvůrců, které se objevilo na sociální síti X, mění.

Vydání betaverze Path of Exile 2 se odkládá. Dříve jsme řekli, že betaverzi uvedeme 7. června, a přestože si myslíme, že bychom byli schopni připravit zamýšlený obsah hry včas, podcenili jsme, jak dlouho bude trvat, než hru vypilujeme do podoby, se kterou budeme spokojeni. Alfa testování je i nadále plánováno na červen, betaverzi nicméně odkládáme na pozdější období letošního roku. Aktuálně pro vás nemáme přesné datum, ale mělo by se jednat o konec roku,” zní z oficiálního příspěvku na sociální síti X. Tvůrci navíc představili nové záběry, které předvádí herní třídu Ranger.

Na Path of Exile 2 si tedy počkáme o něco déle. Ačkoliv se pro mnohé fanoušky jedná o nepříjemnou zprávu, tvůrci nám zcela jistě chtějí poskytnou co nejlepší zážitek. Odklad betaverze tudíž dává smysl. Čas si můžete ukrátit u prvního dílu Path of Exile, který je dostupný zcela zdarma, a to na PC, Mac a současné i minulé generaci herních konzolí.

Path of Exile 2 vyjde jako samostatná hra
i Zdroj: https://twitter.com/pathofexile/status/1685049708316930048

Path of Exile 2 vyjde jako samostatná hra

Auckland hostuje pravidelný ExileCon, kde Grinding Gear Games konečně oznámilo podrobnější plány s Path of Exile 2. Beta se…

29. 7. 2023 16:00
7
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama