vezovka-defense-grid-2-je-ve-vyvoji
Novinka Věžovka Defense Grid 2 je ve vývoji

Věžovka Defense Grid 2 je ve vývoji

Marek Švrkala

Marek Švrkala

25. 4. 2013 18:43
Reklama

Nezávislé studio Hidden Path Entertainment nakonec získalo investora, který umožní vytvoření druhého dílu povedené tower defense strategie Defense Grid. O jeho zafinancování se už loni studio pokoušelo na Kickstarteru, jenže tam se nevybral dostatek peněz. Lidé přispěli pouze na datadisk. I to však vůrce nakoplo.

„Díky kampani Defense Gridu 2 na Kickstarteru jsme nejen získali peníze pro vytvoření dalšího obsahu pro první díl, ale také jsme získali zájem tisíců přispěvovatelů po několik měsíců. Nadšení, zapojení a vášeň naší komunity pomohli zaujmou investičního partnera a Defense Grid 2 tak může vzniknout,“ šéf tohoto amerického studia Jeff Pobst.

V druhém dílu můžeme očekávat opět bránění energetických jáder vojenských základen klasickým stavěním věží, a to jak těch, které už hráči znají, tak nových modelův. Samozřejmostí pak budou nové typy nepřátel a další úpravy. Tvůrci také hodlají připravit kompetitivní i kooperativní multiplayer a podpoří také obsah vytvářený uživateli. Ti by také měli mít možnost mluvit do vývoje na herních fórech. Defense Grid 2 vyjde v první polovině příštího roku pro PC a Mac.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama