Vesmírné MMO Star Citizen nabírá kurz k finální verzi
i Zdroj: WallpaperPass
Star Citizen Novinka Vesmírné MMO Star Citizen nabírá kurz k finální verzi

Vesmírné MMO Star Citizen nabírá kurz k finální verzi

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

18. 3. 2024 09:59 3

Chris Roberts naznačil, že se vývoj ubírá správným směrem, studio pomalu směřuje k cílové rovince, ačkoli má před sebou ještě hromadu práce.

Reklama

  • Chris Roberts promluvil o vývoji Star Citizen
  • Na blogu zmínil vydání plné verze 
  • Na konkrétní termín je však stále příliš brzy

Mnozí předpokládali, že Star Citizen nikdy nedosáhne plné verze, nyní se však zdá, že megalomanský projekt Chrise Robertse nakonec skutečně dospěje do velkého finále. 

Vydání plné verze zmínil v posledním příspěvku na blogu, byť je jasné, že se vývojáři ve studiu Cloud Imperium Games ještě pořádně zapotí, než se dostanou na cílovou rovinku. Podle Robertse se tak stane, až bude hra dostatečně vyladěná a bude obsahovat tolik obsahu, že už ji nebude možné považovat za alfu či předběžný přístup.

Nejdražší DLC v historii? Nový balíček lodí ve Star Citizen si koupíte za milion
i Zdroj: Cloud Imperium Games

Nejdražší DLC v historii? Nový balíček lodí ve Star Citizen si koupíte za milion

Sci-fi obchodní a bojová simulace Star Citizen představila nový digitální balíček lodí Legatus 2953, který stojí víc než dvě…

5. 1. 2024 12:00
4

Pozitivně mluvil také o singleplayerové části Squadron 42. Doposud se pracovalo na vývoji jednotlivých mechanismů a herních prvků, v další fázi se tým bude zaměřovat na obsahovou stránku. Cílem je dostat hru na takovou úroveň, aby působila jako důstojný duchovní nástupce Wing Commandera.

„Tým proto tvrdě pracuje, hlavy sklopené. Jede vstříc cílové čáře. Jsem neuvěřitelně nadšený z toho, jak se hra vyvíjí, na letošním CitizenConu, který se bude konat v anglickém Manchesteru, se s vámi budeme moct podělit o další informace,“ slíbil Roberts.

Kdy konkrétně bude připravena finální verze, to zatím zřejmě netuší ani samotní vývojáři, na určení pevného termínu vydání je zjevně stále příliš brzy. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama