V Little Nightmares se bude hodně umírat
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V Little Nightmares se bude hodně umírat

V Little Nightmares se bude hodně umírat

Pavel Makal

Pavel Makal

18. 1. 2017 10:04 3
Reklama

Brzy uplyne rok od vydání Unravelu, kterému jsem na našich stránkách udělil absolutní hodnocení a jehož jméno jsme nejednou zmínili i při výběru těch nejlepších her v rámci loňské Invaze. Řada z vás hru určitě vyzkoušela, pro některé je ale možná až příliš klidná, mírumilovná a poetická. Pokud preferujete trochu temnější atmosféru, ale přesto byste si rádi užili skákačku, obohacenou o řešení puzzlů, Little Nightmares by mohly být přesně pro vás.

O této hře jsme už několikrát psali, po poměrně dlouhém a strastiplném vývoji má ale nyní konečně datum vydání. Vydavatelství Bandai Namco oznámilo, že hra vyjde 28. dubna. Při té příležitosti navíc došlo i k vydání nového traileru, který skvěle ilustruje atmosféru strachu z bizarního prostředí a navíc nám ukazuje, jak snadné bude ve hře zemřít.

Little Nightmares nás postaví do role malé holčičky ve žluté pláštěnce. Jmenuje se Six a bohužel se vůlí ocitla ve vězení jménem The Maw. Každá místnost tu představuje zapeklitý oříšek, který je nutno rozlousknout a během toho navíc ideálně vyváznout se zdravou kůží. Jak je vidno z několika trailerů, které jsme již mohli vidět, svět Little Nightmares je velice nepřátelským místem k životu a na každém rohu vás chce něco sníst.

Hra vychází na PC, PS4 a Xbox One, vývojáři nyní odhalili také bonusy k předobjednávkám a obsah sběratelské edice. Digitální předobjednávky obsahují navíc nové herní masky, exkluzivní motiv na PS4 či pozadí na plochu PC a soundtrack v elektronické podobě. Soundtrack bude ostatně přibalen i k fyzické kopii hry. Co se týče sběratelské edice, fanoušci se mohou těšit na speciální vzhled balení, plakát ve formátu A3, figurku hlavní hrdinky o velikosti 10 centimetrů sadu samolepek a samozřejmě i zmíněný soundtrack.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama