Telltale ukazují plány, Batmana i konec TWD
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Telltale ukazují plány, Batmana i konec TWD

Telltale ukazují plány, Batmana i konec TWD

David Plecháček

David Plecháček

20. 7. 2017 08:30
Reklama

Nedávno jsme se chytili poměrně pofidérní berličky, když jsme luštili budoucnost studia Telltale. Jak tento tým slíbil, tak také tento týden učinil, a my tak můžeme porovnat detektivní schopnosti fanoušků s realitou. Ti, kteří z jednoho retweetnutého příspěvku ukazovali na druhé The Wolf Among Us, měli pravdu. Ale ti ostatní také.

V rozpáleném San Diegu se společnost rozhodla schladit horké hlavy návštěvníkům Comic-Conu novým příspěvkem na YouTube, který ukazuje, jaké jsou další plány studia. Že se chystá The Wolf Among Us 2 jste pravděpodobně pochopili, ale ještě zajímavější je, že jsme se jedním šmahem dozvěděli o dalším Batmanovi, o kterém se taktéž spekulovalo, a o vůbec poslední sezóně The Walking Dead.

Druhá sezóna The Wolf Among Us je už v tuto chvíli ve vývoji, ačkoliv se s jejím vydáním počítá až na druhou polovinu příštího roku. Podle autorů se bude jednat o zbrusu nový příběh a standalone produkt, přičemž se v něm objeví některé dřívější postavy. Jako třeba Bigby, který nám dal klíčovou informaci k rozluštění hádanky.

Poslední část The Walking Dead se bude opět soustředit na osudy ne už tak malé Clementine. Na to byste asi přišli i bez nás, ale kromě informace, že se celé série prodalo přes 50 milionů kopií, Telltale nebylo sdílnější a my vám bohužel nemůžeme poskytnout žádné dodatečné informace. Snad jen to, že i s vydáním této série se počítá na rok 2018.

Nejsdílnější byli autoři s novým Batmanem s podtitulem The Enemy Within. Má to svou logiku, neboť jeho vydání je nejblíže. Opět se bude jednat o pětidílnou sérii, z nichž první díl (The Enigma) vyjde už 8. srpna. Podle Telltale bude muset Bruce Wayne i Batman převzít jinou roli než dosud. Riddler totiž opět terorizuje Gotham, a když k němu připočteme Jokera a záhadného hrdlořeza z řad agentů, máme o zábavu postaráno. Všechny hry vyjdou na PC, Mac, PlayStationu 4 a Xboxu One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama