Techland opět teasuje Gunslinger na Switchi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Techland opět teasuje Gunslinger na Switchi

Techland opět teasuje Gunslinger na Switchi

David Plecháček

David Plecháček

18. 10. 2019 09:30 2
Reklama

Po týdnu začínáme být moudřejší. Často se hovoří o novém Call of Juarez, které by rozvinulo poměrně úspěšnou značku, jež v určité chvíli nabrala špatný směr a snažila se napravit si reputaci s originálně pojatým Gunslingerem. Než novinka vznikne – jestli vůbec – zdá se, že si budeme moci připomenout právě poslední Gunslinger.

Nechystá se remaster, to jen Techland připravuje port na Nintendo Switch. Právě o něm se dosud spekulovalo nejčastěji, a ve chvíli, kdy vývojářské studio a vydavatelství v jednom začalo rozesílat médiím speciální pohlednice, máme poměrně jasno. V jakémsi salónu totiž sedí starý známý gunslinger Silas Greaves a hraje tam na Nintendu Switch.

Kromě pozdravu od našich polských sousedů je na pohlednici i datum, 24. října, a čas – pravé poledne pacifického času. Pokud správně počítáme, příští pátek v devět hodin večer ukáže Techland víc, pravděpodobně prostřednictvím traileru.

Je ale také nejvyšší čas, aby Techland, který značku loni od Ubisoftu získal do vlastnictví, prozradil něco o dalších plánech. Co se týče westernů, tak nás zanedlouho opět zaměstná Red Dead, ale podobných her je jako šafránu a Call of Juarez je jediným majákem, ke kterému můžeme kromě Rockstaru vzhlížet.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama