System Shock 2 se dočká vylepšené verze
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka System Shock 2 se dočká vylepšené verze

System Shock 2 se dočká vylepšené verze

David Plecháček

David Plecháček

12. 8. 2019 10:11 2
Reklama

Některé historicky úspěšné značky ležely dlouhodobě ladem, aniž by se je kdokoliv pokoušel oživit. Dlouhou dobu to platilo i o sérii System Shock, okolo níž ale začalo být od určitého okamžiku poměrně živo. Nejen že se chystá remake, nejen, že se mluví o pokračování. Teď se vylepšení dočká i druhý díl.

Z ničeho nic tuto informaci potvrdilo na Twitteru studio Nightdive, které na všech výše zmíněných věcech pracuje. To vzniklo v roce 2012 a jeho první akvizicí byla práva na již zmíněný druhý díl, který se nedlouho poté dočkal změn, díky nimž jej můžeme hrát na současných operačních systémech. Teď se k němu severoamerické studio z města Vancouver ve státě Washington vrací.

V čem bude nová Enhanced edice spočívat, není zřejmé. Původní titul vznikl ve studiu Looking Glass a proslavil například Kena Levina, pozdějšího autora série Bioshock, který na druhém System Shocku pracoval jako šéf vývoje. Ostatně vlivy původní Levinovy hry jsou v Bioshocku dobře patrné. Nevíme ani, kdy nová verze System Shocku 2 vyjde.

Jisté ale je, že nás po dlouhé době čeká slušná porce futuristických, v mnoha ohledech až cyberpunkových her. System Shock 2, přestože se na rozdíl od prvního dílu zatím nedočká remaku, bude jednou z nich. Rok 2020 jimi ale bude přímo posetý.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama