suikoden-tactics-se-jako-zazrakem-objevi-i-v-eu
Novinka Suikoden Tactics se jako zázrakem objeví i v EU

Suikoden Tactics se jako zázrakem objeví i v EU

sleepless.

sleepless.

14. 12. 2005 14:01
Reklama

Strategické RPG Suikoden Tactics vyšlo v severní Americe už před několika měsíci. O vydání v Evropě však společnost Konami tajemně mlčela. Bobřík mlčení naštěstí Konami skončil a konkrétní termín vydání Suikoden Tactics v EU je tudíž na světě. Titul Suikoden Tactics by podle oficiální informace od Konami Europe měl na starém kontinentě vyjít přesně 23. února 2006. Fandové série si tedy v případě Suikoden Tactics mohou oddychnout, protože se hry stejně jako už dříve Suikoden IV, nakonec dočkají. Škoda, že se společnost Konami neprobrala dříve a tituly Suikoden II a Suikoden III Evropanům odepřela, čímž je odkázala ke stále poněkud komplikovanému importu. Snad se positivní trend vydávání Suikoden titulů v Evropě protáhne i na další díly, konkrétně na již představený Suikoden V.

Suikoden Tactics je strategické RPG s tahovými bitvami, které se odehrává ve stejném světě jako RPG Suikoden IV. Příběh Suikoden Tactics je roztažený na další časový úsek a tak se odehrává před, souběžně i po událostech v Suikoden IV. Hlavním hrdinou je mladík Kyril, který na počátku hry ztratí otce a na několik let se stáhne do ústraní. V mezidobí zformuje bojovou skupinu složenou z přátel, jejichž cílem je odhalení tajemství runového kanónu, protože pouze s jeho pomocí se lze nepřátel zbavit jednou a provždy.

Dobrodružství Kyrila a jeho partu zavedou na celou řadu ostrovů s odlišnými obyvateli, faunou i flórou, kde na něj čeká přes 50 NPC postav s vlastními příběhy a osudy, které lze za určitých podmínek přijmou do party. Hra nabídne spoustu známých postav z RPG titulu Suikoden IV i předešlých dílů v této populární RPG sérii, ale také 20 postav zbrusu nových. Vedle příběhu, postav a propracovaného herního světa hrají prim souboje, které jsou tahové a hráč v nich musí využívat kombinace schopností všech boje se účastnících postav. V boji je navíc možné využívat i lokací a objektů v nich obsažených. Příkladem budiž snadnější útočení na obklíčeného nepřítele, nebo větší šance zásahu při střelbě na níže postavenou nepřátelskou jednotku. Nejvýznamnějším prvkem je systém magických elementů, který ovlivňuje souboje doslova v každém tahu a jeho ovládnutí je kruciální k dosažení úspěchu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama