Stáhněte si vánočního Spyra v novém kabátu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Stáhněte si vánočního Spyra v novém kabátu

Stáhněte si vánočního Spyra v novém kabátu

David Plecháček

David Plecháček

26. 12. 2017 14:28 6
Reklama

Doufáme, že jste měli bohatého Ježíška a že jste prožili krásné a pohodové chvíle se svými bližními. Teď ale přichází čas, který byste měli věnovat jen sami sobě. K tomu můžete využít bezpočtu slev a akčních nabídek, také ale můžete zabrousit do vod, v nichž k životu nepotřebujete značně provětranou peněženku.

Samozřejmě se nabízí rozbalit nějaký vánoční dárek, a pokud žádný nemáte, můžete přistoupit k nějaké starší, možná už opomenuté hře.  Nebo si můžete zahrát její remake, který vzniká pod rukama jednoho talentovaného moddera. Podobných nabídek je totiž celá řada. Tentokráte se na internetu objevil remake legendárního dráčka Spyra.

Projekt se jmenuje Spyro the Dragon: Artisans Revisited. Tím talentovaným autorem je Valefor, který chtěl navštívit domovský svět Spyra Artisans, a tak si jej vytvořil v Unreal Enginu čtvrté generace. Ačkoliv jeho plná verze ještě k dispozici není, Valefor dal hráčům k dispozici speciální vánoční dárek s vánoční úrovní. Tu si můžete stáhnout zcela zdarma.

Práva na Spyra drží Activision a my nevíme, jak se k tomuto projektu staví. Artisans Revisited je tak dalším projektem s nejistou budoucností. Artisans je nicméně jedinou lokací, která v remaku vznikne. Autor s její pomocí chce poukázat na to, že Spyro může mít zářnou budoucnost i mezi moderními hrami. O jeho znovuoživení se v minulosti často spekulovalo, po úspěchu Ratcheta a Clanka a Crashe Bandicoota by však dávalo smysl.

Níže se můžete podívat na záběry z vánočního veselí. A pak se do něj pustit sami, i když vás čeká jen drobná jednohubka. I ta ale může rozproudit vaše chuťové smysly a zbystřit jednotlivé pohárky. Odkaz na Chrstmas Special Artisans Revisited naleznete zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama