Stačilo necelých devět hodin a první hráč dosáhl úrovně 80 ve WoW: Wrath of the Lich King Classic
i Zdroj: Blizzard
World of Warcraft: Wrath of the Lich King Novinka Stačilo necelých devět hodin a první hráč dosáhl úrovně 80 ve WoW: Wrath of the Lich King Classic

Stačilo necelých devět hodin a první hráč dosáhl úrovně 80 ve WoW: Wrath of the Lich King Classic

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

27. 9. 2022 15:23

Jen před pár hodinami se otevřely brány klasické verze druhého datadisku kultovního MMORPG World of Warcraft. Wrath of the Lich King Classic hráče vrací do zamrzlého Northrendu tak, jak si ho pamatují z roku 2008, a řada z nich si bude týdny užívat piplání první postavy na tehdejší maximální úroveň 80. Streamer Naowh si ale připsal prvenství a své “osmdesátky” dosáhl necelých 9 hodin po spuštění staronového datadisku.

Reklama

  • První hráč dosáhl úrovně 80 ve Wrath of the Lich King Classic
  • Stačilo mu na to pár hodin

Hráč z evropské guildy Echo se tak zřejmě stal vůbec prvním hráčem na světě, který úrovně ve WotLK Classic dosáhl. Spousta jiných hráčů přitom pořád čeká ve frontách na připojení do hry, protože je zájem předplatitelů opět velmi vysoký.

Úrovně ale nedosáhl klasickým levelováním skrz úkoly a další herní činnosti. Využil mimo jiné místa známého už z původního vydání hry, kde jeden z elitních nepřátel donekonečna spawnuje slabší pomocníky a funguje tak jako ideální zdroj nekonečného přísunu zkušenostních bodů.

Wrath of the Lich King Classic navazuje na nostalgické návraty původního World of Warcraft a prvního datadisku The Burning Crusade. Blizzard už spřádá plány i na návrat třetího datadisku Cataclysm.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama