Spekulace o Diablu 4 a Overwatch 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spekulace o Diablu 4 a Overwatch 2

Spekulace o Diablu 4 a Overwatch 2

Radek Raudenský

Radek Raudenský

25. 6. 2019 13:24 9
Reklama

Nelze pochybovat o tom, že Blizzard pracuje na dalším díle Diabla. Insider Jason Schreier přinesl již několik informací o to, že Diablo 4 existuje a Blizzard kvůli tomuto titulu zrušil i několik dalších projektů, jako například střílečku ze světa Starcraftu. S informací o existenci nejen Diabla, ale i nového Overwatch přichází ale nečekaný zdroj.

Je jím velmi vážený francouzský deník Le Monde. Ten vydal článek, který se soustředí zejména na velké vyhazovy, o kterých jsme vás v minulosti již informovali. Ty se týkají i francouzské pobočky, s jejímiž zaměstnanci Le Monde na tomto článku spolupracovalo. A jelikož velkou část informací získávali přímo od současných či bývalých zaměstnanců, na povrch prosákla i pro nás zajímavá informace. „ A co budoucnost? Týmy Blizzard Entertainment již měly možnost zhlédnout prezentaci velmi očekávaného Diabla 4 a také ví, že se chystá nový Overwatch. Ale ani jeden z těchto titulů nevyjde před rokem 2020, a zaměstnanci z pobočky Versailles neví, jestli v tuto dobu budou ještě součástí studia.“

Samozřejmě je velice smutné, že se vyhazovy Blizzardu dotýkají až 30% celé společnosti, my se ale soustředíme na tu pozitivnější zprávu. To, že měli zaměstnanci možnost vidět prezentaci Diabla znamená, že hra je v pokročilejší fázi vývoje. Samozřejmě si nemyslíme, že se za týden dočkáme beta testování, ale alespoň se blíží datum, kdy se dočkáme oficiálního oznámení. Zároveň s tím je to už poněkolikáté, kdy se zdroje zmínili o novém díle Overwatch. Za nás si hra vede stále dobře, ale jsme zvědaví, co Blizzard chystá do nového dílu. Také se těšíte nebo vás Diablo či Overwatch nechává chladnými?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama