Spekulace: Nintendo dělá i nový handheld
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spekulace: Nintendo dělá i nový handheld

Spekulace: Nintendo dělá i nový handheld

Jiří Bigas

Jiří Bigas

24. 5. 2016 12:46 7
Reklama

Jako by nebylo dost nejasností na konto hybridní konzole NX, dnes se na internetu objevily zprávy, že vedle ní Nintendo může pracovat na plnohodnotném nástupci kapesní konzole 3DS s pracovním názvem MH.

Informace se objevila na několika japonských webech včetně Traders.co.jp a japonské mutace Yahoo. Má pocházet z dokumentů velké investiční skupiny Morgan Stanley. MH může být podle ní zcela odlišné zařízení než NX, což by jen potvrdilo předchozí zprávy, v nichž se Nintendo vyjádřilo v tom smyslu, že NX není přímým nástupcem Wii U a 3DS. Traders Japan se o MH výslovně zmiňují jako o přenosném herním zařízení příští generace.

Upřímně řečeno ale máme pocit, že je to spíš jedna velká fáma, o které píšeme spíše proto, že nikdy nevíte, jaká spekulace se ukáže s odstupem času být důvěryhodnou. Ostatně celou noc média píší třeba o tom, že Warhorse Studios už oficiálně odložili Kingdom Come: Deliverance, třebaže na naši otázku to ještě včera studio výslovně nepotvrdilo a pravda je stále někde tam venku…

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama