Soulframe se připomíná veršovanou upoutávkou
i Zdroj: Digital Extremes
Soulframe Novinka Soulframe se připomíná veršovanou upoutávkou

Soulframe se připomíná veršovanou upoutávkou

David Bernard

David Bernard

23. 3. 2024 12:30

Tvůrci ze studia Digital Extremes jsou známí převážně díky velmi populární sci-fi looter-shooter akci Warframe. V roce 2022 nicméně oznámili práce na fantasy titulu Soulframe. Ten se nyní připomíná v upoutávce, kterou nás provedou tajemné verše vypravěče.

Reklama

  • Soulframe se připomíná novou upoutávkou
  • Za hrou stojí studio Digital Extremes, tvůrce Warframe
  • Titul nás přenese do tajemného fantasy světa
  • Tvůrci sází na pomalejší soubojový systém
  • Přesné datum vydání není známo

Free to play titul Warframe je tu s námi již mnoho let. Tvůrci ze studia Digital Extremes, kteří za populární looter-shooter akcí stojí, se v roce 2022 rozhodli rozšířit své portfolio o ne nepodobnou, ale přitom dostatečně odlišnou hru Soulframe. Ta je sice stále ve fázi vývoje, ale již jsme měli možnost spatřit například záběry z hraní. Nyní se Soulframe připomíná tajemnou veršovanou upoutávkou, která byla odhalena na herní události PAX East 2024.

Soulframe bude zasazeno do tajemného a magií sršícího fantasy světa, který na první pohled působí velice lákavě. Autoři se od zběsile rychlé akce, kterou nabízí jejich starší dítko, přesouvají k pomalejšímu a znatelně taktičtějšímu systému soubojů na blízko. Nejnovější upoutávka nabízí pohled na herní prostředí, které je obýváno mystickou faunou. Podíváme se do ponurých vřesovišť, prosluněných lesů či temných středověkých pevností.

Digital Extremes oznamují free-to-play MMO Soulframe. Promíchá boj na blízko s prvky Nekonečného příběhu
i Zdroj: Digital Extremes

Digital Extremes oznamují free-to-play MMO Soulframe. Promíchá boj na blízko s prvky Nekonečného příběhu

Studio Digital Extremes se na akci TennoCon 2022 pochlubilo se Soulframe, první novou hrou, na níž po pěti letech pracuje.…

17. 7. 2022 13:45

Hra Soulframe, která bude využívat obchodní model free to play, prozatím nemá stanoveno datum vydání. Dorazit by měla na PC, ale vyloučeny nejsou ani verze pro herní konzole. Ty nicméně potvrzeny nejsou.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama