Sever volá. Tvůrci české hry Euro Truck Simulator 2 oznámili skandinávské rozšíření Nordic Horizons
i Zdroj: SCS Software
Euro Truck Simulator 2 Novinka Sever volá. Tvůrci české hry Euro Truck Simulator 2 oznámili skandinávské rozšíření Nordic Horizons

Sever volá. Tvůrci české hry Euro Truck Simulator 2 oznámili skandinávské rozšíření Nordic Horizons

David Bernard

David Bernard

27. 1. 2024 12:15

Pražské vývojářské studio SCS Software je známo především díky hře Euro Truck Simulator 2, po jejíž cestách se již roky prohání nejeden příznivec kamionové dopravy. Tvůrci během včerejšího dne oznámili chystané rozšíření, které řidiče zavede na sever Evropy. Krásy Skandinávie si tak budeme moci vychutnat z kabiny nákladního vozu.

Reklama

  • Tvůrci Euro Truck Simulator 2 oznámili nové rozšíření
  • Vydáme se do Skandinávie
  • Autoři slibují lákavé prostředí a mnoho kilometrů silnic
  • Vydání je ještě velmi daleko
  • Dočkat bychom se mohli zhruba za dva roky

Máte rádi kamiony, nekonečné cesty a očím lahodící krajinu severní Evropy? V tom případě vám udělá radost nově oznámené rozšíření pro Euro Truck Simulator 2, na němž aktuálně pracují vývojáři z českého studia SCS Software. DLC Nordic Horizons prozatím nemá datum vydání, ale již nyní jsme se dočkali upoutávky a notné dávky informací.

Rozšíření přinese velká i menší města a propracovanou severskou krajinu. Těšit se můžeme na norské fjordy, které nás zavedou až k Severnímu ledovému oceánu. Čekají nás mosty, podvodní tunely, rybářské vesničky či dokonce setkání se soby (snad nám nebudou skákat pod přední nápravu, jak mají v severních oblastech ve zvyku). Součástí expanze bude i švédská silnice E4, finské Laponsko či spletité cesty Skandinávského pohoří. 

Díky zasazení se dle tvůrců bude jednat o jedinečný zážitek, který potěší jak oči, tak i duši řidiče. Autoři slibují mnoho kilometrů silnic a populární vozy značek Volvo či Scania. Na vydání si nicméně budeme muset počkat. Dokončení vývoje rozšíření Nordic Horizons by dle vývojářů mohlo trvat okolo dvou let. Hra Euro Truck Simulator 2 je dostupná pouze pro Windows, Linux a Mac. Vydání verze pro herní konzole je velice nepravděpodobné.

Studio SCS Software představilo další destinaci pro Euro Truck Simulator 2
i Zdroj: SCS Software

Studio SCS Software představilo další destinaci pro Euro Truck Simulator 2

České studio SCS Software se rozhodlo, že nastal správný čas na odhalení dalšího rozšíření pro Euro Truck Simulator 2.…

3. 11. 2023 12:47
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama