Remastery C&C jsou oficiálně potvrzeny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remastery C&C jsou oficiálně potvrzeny

Remastery C&C jsou oficiálně potvrzeny

Martin Nahodil

Martin Nahodil

15. 11. 2018 09:02 6
Reklama

Nedávno jsme se přímo od zaměstnanců EA dozvěděli, že přemýšlejí nad vytvořením remasterů strategií ze série Command & Conquer k příležitosti 25. výročí série. Netrvalo dlouho a už tady máme oficiální potvrzení jejich vývoje. Můžete se těšit hned na dva tituly. Konkrétně se jedná o předělávku úplně prvního dílu a Red Alertu k tomu.

Na obou projektech pracuje studio Petroglyph Games. Prý se do vývoje zapojí i tvůrci původních her, což můžete vidět i ve videu, které EA vydalo. V něm je oznámeno, že se vrací Frank Klepacki, který stojí za ikonickou hudbou celé série.

Na oznámení detailů si ale budete muset ještě počkat. Jelikož se stále omílá výročí série, vydání se odhaduje na rok 2020. Nás ale více zajímá to, jaké přesně to budou remastery. Pravděpodobně půjde ale jen o grafická vylepšení podobně jako v případě předělávky Age of Empires 2.

Za remastery jsme každopádně rádi. Nejen proto, že by díky jejich potenciálnímu úspěchu mohl vzniknout úplně nový díl, ale také z toho důvodu, že některé díly opravdu není jednoduché rozjet na současných operačních systémech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama