Remake The Prince of Persia: Sands of Time vyjde až během příštího roku
i Zdroj: Hrej.cz
Prince of Persia: The Sands of Time Novinka Remake The Prince of Persia: Sands of Time vyjde až během příštího roku

Remake The Prince of Persia: Sands of Time vyjde až během příštího roku

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

8. 6. 2021 03:32 3

Remake The Prince of Persia: Sands of Time byl oznámen minulý rok v září, jako termín vydání byl stanoven leden roku letošního. Došlo ale k posunu na polovinu března, aby hra následně mohla být odložena na neurčito. A nyní je jasné, že bychom letos prince vyhlíželi marně.

Reklama

  • Studio Ubisoft Pune oznámilo, že zatím nepřišel ten správný čas na další informace k remaku Sands of Time
  • Hra vyjde až příští rok, konkrétní termín zatím není znám

Z nových informací od indického studia Ubisoft Pune totiž vyplývá, že se nyní počítá až s příštím rokem. Zpráva reaguje na blížící se prezentaci Ubisoft Forward, na které bude remake chybět. “S hrou děláme velké pokroky, aby mohla vyjít během příštího roku, ale zatím pořád nejsme připraveni na sdílení žádných dalších informací. O update se podělíme hned, jakmile budeme připraveni,” stojí v oficiálním prohlášení spolu s poděkováním za trpělivost a podporu.

Reakce na podobu remaku nebyly příliš pozitivní, což je zřejmě i důvod, proč se vydavatel rozhodl dát vývojářům nějaký čas navíc. Nyní se zdá, že by mohlo jít o velmi zásadní proměnu, už nyní je jasné, že se produkce protáhne minimálně o rok.

Nezbývá než doufat, že předělávku The Prince of Persia: Sands of Time nepotká stejný osud, jako prokletou námořní akci Skull and Bones. Remake byl ohlášen pro minulou generaci konzolí, výrazný odklad by eventuálně mohl zajistit také lepší verze pro PlayStation 5 a Xbox Series. S jistotou vyjde také na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama