Hardware Článek Recenze Logitech G335, sluchátek, které oslní hlavně vzhledem

Recenze Logitech G335, sluchátek, které oslní hlavně vzhledem | Kapitola 2

Radek Raudenský

Radek Raudenský

8. 10. 2021 20:00

Seznam kapitol

1. BALENÍ, VZHLED 2. POUŽÍVÁNÍ, MIKROFON, ZÁVĚR

V březnu jsme si v rámci K/DA setu od Logitechu vyzkoušeli a zrecenzovali sluchátka Logitech G733. Nedávno nám do redakce dorazily jejich levnější protějšky – Logitech G335. Ty v rámci "vnitřností" moc velké změny nepřinášejí, tím hlavním downgradem je nutnost připojení skrze kabel, respektive rozhraní jack. Jak sluchátka dopadla si ukážeme v dnešní recenzi.

Reklama

POUŽÍVÁNÍ

Jak už jsem zmínil v předchozí kapitole, používat G335 z hlediska komfortu je zkrátka balada. Nic netlačí, netěžkne ani se vám zuřivě nepotí uši. Tyhle sluchátka jsou po Cooler Master MH752 těmi nejpohodlnějšími, které jsem kdy měl na hlavě. A koneckonců právě pohodlí a komfort může být pro některé hráče tím rozhodujícím aspektem při výběru sluchátek.

Recenze Logitech G335, sluchátek, které oslní hlavně vzhledem
i Zdroj: Hrej.cz

Jenže pohodlí se někde muselo vykoupit – a v tomto případě to byl zvuk. Už u G733 jsem si na kvalitu stěžoval, zde jsou nedostatky ještě o něco větší. Zvukově jsou sluchátka podivně upozaděná a plechová. Většinu palety podávají dobře, bohužel ale rozhodně nejsou vhodná pro milovníky basů - ty sluchátka totiž neumí zprostředkovat vůbec. Rozhodně nejde o vyloženou katastrofu, v této cenové kategorii je ale s kompromisy nutné počítat.

V rámci her se nedostatky v podání částečně smazávají a kvalitativní mezery tolik neslyšíte. Samozřejmě Battlefield nebude se svými dunivými výbuchy zdaleka tak atmosférický, pro hráče League of Legends či CS:GO to ale stačí. 

MIKROFON

Mikrofony na sluchátkách často nedosahují těch nejlepších kvalit, pro klasické povídání si s kamarády ale stačí. Stejná situace platí i zde – sluchátka vám ve studiu neposlouží, pro komunikaci na Discordu ale naprosto stačí. 

ZÁVĚR

Logitech G335 se snaží zaujmout zejména vzhledem a svým zpracováním – v tomto ohledu se jim nedá vytknout zhola nic. Sluchátka jsou pohodlná, velice lehká a příjemná na používání. Bohužel ale pokulhávají v podání zvuku – inu, naposledy připomínám, něco za něco. Doporučená cena dnes recenzovaných sluchátek je 1790 korun, tedy v cenové kategorii, kde panuje velice tuhý konkurenční boj.

První
Poslední
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama