Pro hraní RL nebude potřeba PS+ ani SO
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pro hraní RL nebude potřeba PS+ ani SO

Pro hraní RL nebude potřeba PS+ ani SO

Radek Raudenský

Radek Raudenský

3. 9. 2020 09:41
Reklama

Rocket League se pomalu připravuje na svůj přechod k F2P modelu a vývojáři z Psyonix tak oznamují své plány spojené se změnou kompetitivního systému i informací o tom, jak bude hraní online probíhat. Například pro hráče PlayStationu a Nintendo Switch přichází dobrá zpráva – pro hraní nebude potřeba PlayStation Plus ani Switch Online.

Kompetitivní ranky se rozšíří o 4 nové úrovně – stávající Grand Champion se rozdělí na tři divize, tím nejvyšším rankem bude Supersonic Legend. Současní šampioni se umístí podle rozřazovacích zápasů, obě nejvyšší divize se pak mohou těšit na odměny po konci sezóny.

I sezóny budou upraveny. Vývojáři nyní všechny akce spojí v rámci jedné sezóny, tedy Rocket Pass, kompetitivní sezóny a turnaje budou všechny probíhat v rámci jedné sezóny. Jakmile daná sezóna skončí, skončí i Rocket Pass a vše s ním spojené. Při vydání další sezóny přijde i nový Rocket Pass apod.

Studio také přineslo nový tutorial pro hráče nebo nové Quick Chats, do hry dorazí i další spolupráce s hudebním vydavatelem Monstercat. Vše zmíněné přijde v novém updatu, který je naplánován na půlku září. Přechod na F2P má následovat krátce po něm.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama