Predator: HG vyjde v dubnu 2020
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Predator: HG vyjde v dubnu 2020

Predator: HG vyjde v dubnu 2020

Radek Raudenský

Radek Raudenský

11. 12. 2019 15:55
Reklama

Predator: Hunting Grounds se při svém oznámení tvářilo jako exkluzivní titul pro PlayStation 4. Hra, kde se v asymetrickém multiplayeru proti sobě postaví 4 členové elitního týmu a predátor, se ale nakonec podívá i na PC, a to 24. dubna příštího roku. Zároveň nám Sony přineslo další trailer.

Ten se soustředí zejména na predátora a jeho vybavení. Z videa vyplývá například to, že si budeme moct zvolit i ženské pohlaví predátora. V jeho roli budeme hrát z třetího pohledu, a k dispozici bude mít hned několik zbraní. Od oštěpu, kladkového luku až po smrtící disk či plasmu. Výběr se nejspíše bude lišit podle classy, prozatím známe tři- Hunter, Scout a Berserker.

Také je vidět, že se vývojáři ze studia IllFonic moc nezabývali přístupností, tudíž Hunting Grounds nabídnou spoustu krve a sekání končetin. Predator: Hunting Grounds vychází 24. dubna na PlayStation 4 a PC, přičemž není zatím jisté, jestli hra bude exkluzivní pro Epic Games Store (kde se již nachází stránka hry), nebo se objeví i na jiných obchodech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama