PlayStation údajně vrací peníze za Suicide Squad: Kill the Justice League
i Zdroj: Warner Bros.
Suicide Squad: Kill the Justice League Novinka PlayStation údajně vrací peníze za Suicide Squad: Kill the Justice League

PlayStation údajně vrací peníze za Suicide Squad: Kill the Justice League

Dominik Tománek

Dominik Tománek

5. 3. 2024 18:30 1

Po vydaní, které bylo plné technických problémů, PlayStation zřejmě vrací peníze hráčům, kteří si zakoupili novou Suicide Squad hru.

Reklama

  • Sony údajně vrací peníze hráčům, kteří o to požádají
  • Suicide Squad: Kill the Justice League je prodejním propadákem

Není žádným tajemstvím, že se Suicide Squad: Kill the Justice League příliš nedaří. Hra neuspěla u kritiky ani hráčů, ale i prodejní čísla byla podle vedení Warner Bros. neuspokojivě nízká. Když pomineme problémy s designem a příběhem, samotné technické problémy stačily k tomu, aby někteří lidé na hru zcela zanevřeli. A teď to vypadá, že ti, kteří zažádali o vrácení peněz je měsíc po vydání dostávají zpět. 

Akce Suicide Squad nedokázala naplnit naše očekávání, přiznává finanční ředitel Warner Bros.
i Zdroj: Rocksteady / Warner Bros.

Akce Suicide Squad nedokázala naplnit naše očekávání, přiznává finanční ředitel Warner Bros.

Není žádné tajemství, že se videoherní adaptaci Suicide Squad příliš nedaří. Skutečnost nyní potvrzuje i společnost Warner…

26. 2. 2024 10:30
3

Rocksteady bylo donedávna studiem, které bylo známé pro své singleplayerové hry ze světa Batmana. Bohužel jejich úspěch se u Suicide Squad: Kill the Justice League tvůrcům nepodařilo zopakovat. Ještě před vydáním se fanoušci stavěli proti samotné myšlence hry. Akční live service adventura s otevřeným světem zklamala téměř ve všech ohledech. Dokonce i studio Warner Bros. muselo uznat, že hra byla neúspěšná a zdaleka nesplnila očekávání. Ostatně na Steamu je v době psaní textu aktivních 359 hráčů, což je měsíc po vydání velmi slabý výsledek. 

Z tohoto důvodu se někteří hráči na PlayStation 5 rozhodli pokusit se získat své peníze zpět. Někteří po podání stížnosti zákaznickému servisu dostali peníze zpět s odvoláním na technické problémy a nemožnost hrát hru kvůli problémům se servery. Opakuje se podobný případ jako po vydání hry Cyberpunk 2077. Neznamená to však, že každý, kdo si hru zakoupil, může nyní dostat peníze zpět. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama