Oznámena hra Fast & Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R. Inspiruje se animovaným seriálem
i Zdroj: Hrej.cz
Fast & Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R Novinka Oznámena hra Fast & Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R. Inspiruje se animovaným seriálem

Oznámena hra Fast & Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R. Inspiruje se animovaným seriálem

Radek Raudenský

Radek Raudenský

28. 5. 2021 12:00

Před nedávnem jsme informovali o oznámení titulu My Friend Peppa Pig, který zpracovává licenci Prasátka Pepiny. Tvoří ho studio Outright Games, které se na hry pro děti soustředí – a rozhodně nejde o jediný projekt tohoto týmu. Včera jsme se totiž dočkali oznámení Fast & Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R.

Reklama

  • Outright Games oznamuje herní Rychle a zběsile podle animovaného seriálu
  • Vyjde v listopadu
  • Cílí hlavně na dětské hráče

Hra se rozhodně nechlubí ambicemi zaujmout dospělé publikum nákladnou akcí, kterou je série Rychle a zběsile v posledních letech známá – a na kterou nedávno vydaná příšernost F&F: Crossroads nedokázala navázat. Outright Games totiž využívají licence dětského seriálu F&F: Spy Racers, který je dostupný na Netflixu.

Co se hratelnosti týče, titul přinese prvky charakteristické pro seriálovou předlohu, kde závodníci k eliminaci soupeřů používají různé schopnosti jako jsou háky, střely, štíty nebo boosty. Hra vyjde v listopadu na PC, Xbox One, Xbox Series, PS4/5 a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama