Nová aktualizace pro World of Warcraft zpříjemní cestování napříč starými lokacemi
i Zdroj: Blizzard Entertainment
World of Warcraft Novinka Nová aktualizace pro World of Warcraft zpříjemní cestování napříč starými lokacemi

Nová aktualizace pro World of Warcraft zpříjemní cestování napříč starými lokacemi

David Bernard

David Bernard

7. 1. 2024 12:00

Cestování po obřím světě World of Warcraft může být nezáživné a časově náročné. Již za pár dní si ale značně polepšíme. Ve starých zónách bude totiž možné osedlat hbité draky, které tvůrci představili s příchodem rozšíření Dragonflight.

Reklama

  • Nová aktualizace pro World of Warcraft zpříjemní cestování napříč starými zónami
  • Obsahový update Seeds of Renewal dorazí již 17. ledna

Aktuální expanze kultovního MMORPG World of Warcraft přinesla zcela nový způsob pohybu po herním světě. Díky tzv. Dragonridingu se z letu nad krajinou rázem stala zábavná minihra, která putování vdechla druhý život. To se ovšem týkalo pouze lokace Dragon Isles, ostrovů, na kterých se rozšíření Dragonflight odehrává. Během posledního roku sice proběhlo pár událostí, díky nimž jsme si mohli Dragonriding vyzkoušet i v oblastech původního Kalimdoru a Eastern Kingdoms, ale jednalo se pouze o časově limitované eventy. Nyní se vše mění.

Již 17. ledna se dočkáme nové obsahové aktualizace Seeds of Renewal (10.2.5), která Dragonriding zpřístupní i ve valné většině starých zón. Cestování díky tomu bude znatelně svižnější, a to i s omezením maximální rychlosti. Ta bude v lokacích mimo Dragon Isles omezena na 85% (oproti starému způsobu zhruba dvakrát rychlejší). Aby bylo možné nový způsob cestování využít, musí mít vaše postava odemknutý Dragonriding a nacházet se alespoň na 60. úrovni. World of Warcraft poslední měsíce zažívá obrození a tvůrci mají velké plány. Letos by mělo dorazit první z plánované trojice nových rozšíření, The War Within. Hra je dostupná na PC a Mac. V minulosti se diskutovalo o verzích pro herní konzole, ale s největší pravděpodobností se jednalo o pouhé spekulace.

World of Warcraft se příští rok dočká pořádné porce obsahu
i Zdroj: Blizzard Entertainment

World of Warcraft se příští rok dočká pořádné porce obsahu

Tvůrci kultovního MMORPG World of Warcraft odhalili plány pro rok 2024. Nudit se rozhodně nebudeme.

20. 12. 2023 14:00
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama