Nezapomeňte si zadarmo vyzvednout Enhanced edici prvního Dying Light. Příští týden se usměje štěstí na fanoušky multiplayeru
i Zdroj: Techland
Dying Light Novinka Nezapomeňte si zadarmo vyzvednout Enhanced edici prvního Dying Light. Příští týden se usměje štěstí na fanoušky multiplayeru

Nezapomeňte si zadarmo vyzvednout Enhanced edici prvního Dying Light. Příští týden se usměje štěstí na fanoušky multiplayeru

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

9. 4. 2023 08:15

Jak už jsme si pověděli během minulého týdne, když byla nabídka prvně odhalena, první díl Dying Light, nebo spíše jeho vylepšená Enhanced edice, je nyní zdarma na Epic Games Store. Hra, která vyšla v roce 2015 a loni se dočkala pokračování je zde dostupná do 13. dubna. Spolu s ní je zde v nabídce i logická hra Shapez, jíž příští týden vystřídá další dvojice her.

Reklama

  • Současná akce Epic Games Store zahrnuje do 13. dubna následující hry:
  • Nabídka od 13. dubna bude pak zahrnovat:
    • Second Extinction (early access)
    • Mordhau

Dying Light, jak už sami asi víte, je stejně jako jeho druhý díl směsicí parkouru a vybíjení zombíků, která se stala natolik úspěšnou, že si užívala celých sedm let dodatečného obsahu. Enhanced edice, kterou tak dostáváme v této akci je proto jakousi jeho kompilací. Obsahuje jak základní hru z roku 2015, kde se vydáte do zamořeného města Harran, tak také výběr několika kusů DLC (zahrnuje všechen obsah vydaný v prvním roce plus další přidané mise) a rozšíření The Following, jež zpestřilo hru i o pojízdnou buginu. 

Nicméně, jak už jsme vymezili, akce polského Techlandu není jediná – v rámci trvající akce ji totiž stejně doplní také Shapez. Tento titul, jenž se na první pohled odlišuje od většiny her tím, že ho zdobí surrealistická grafika a klidná atmosféra, řeší stavbu továren pro výrobu geometrických tvarů a také jejich automatizaci. I přesto se však nejedná  o náročný titul. Podle Steamu je hra i přes námět vedena jako primárně “relaxační” a dle tamního hodnocení má taktéž celkem již “velmi kladné” přijetí, což poukazuje na její kvality. Nicméně, na rozdíl od Dying Light je zde také šance, že už ji máte. Hra byla totiž rozdávána na Epicu už jednou, takže je klidně možné, že už ji v knihovně najdete, pokud hry pravidelně sbíráte.

Na druhou stranu, to stejné můžeme říct i dále, neboť se to týká i jedné z her, jíž dostaneme další týden. Poté, co budou stávající hry odstraněny, budou totiž ve stejné chvíli nahrazeny dvěma hrami, kam se zařadí již rozdávaná kooperativní akce s dinosaury Second Extinction (early access) a multiplayerová středověká akce Mordhau.

Dodatek k původnímu textu

Jako zprávu, která byla zjištěna až zpětně po napsání textu, upozorněme, že pro ty z vás, kteří budou dost rychlí, čeká na Steamu i bezplatná verze hry Battlestar Galactica Deadlock. Pro její vyzvednutí stačí zamířit jen na tento odkaz a hru si následně přidat do knihovny. Nabídka končí dnes v 19:00.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama