NetEase kupuje podíl v Bossa Studios
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka NetEase kupuje podíl v Bossa Studios

NetEase kupuje podíl v Bossa Studios

Radek Raudenský

Radek Raudenský

26. 11. 2019 14:43
Reklama

Čínské investice pokračují. Společnost NetEase můžete znát zejména jako investiční skupinu, nechala například postavit velký komplex se stadionem určeným pouze pro esport, investuje ale i do herních studií jako Behaviour a nakonec vydává i vlastní hry, které jsou ale známé zejména v Asii.

Nyní se portfolio NetEase rozšiřuje, a to o investici do britského studia Bossa Studios. To můžeme znát zejména díky podivnému simulátoru I Am Bread či Pigeon Simulatoru. NetEase se nyní připojuje k dalším investorům, a Bossa doufá, že jim toto spojení pomůže s expanzí do Číny, přičemž jejich poslední titul Hogwash bude tím prvním, který se na toto území dostane. Bossa Studios potvrdilo, že investice je ve výši 30 milionů dolarů a NetEase za to získalo „menšinový podíl“.

„Herní průmysl čeká spoustu velkých změn- od obsahu generovaným uživateli, po předplatné a streamovací služby. Soustředíme se nyní na tyto změny společně se silným partnerem, abychom z těchto změn a příležitostí získali výhodu." Tvrdí ředitel a spoluzakladatel Bossa Studios Henrique Olifiers.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama