Na telefony míří nová válečná strategie World War Armies. Rozhodně má čím zaujmout
i Zdroj: Google Play / Hypemasters
Mobilní hraní World War Armies Novinka Na telefony míří nová válečná strategie World War Armies. Rozhodně má čím zaujmout

Na telefony míří nová válečná strategie World War Armies. Rozhodně má čím zaujmout

Jakub Fišer

Jakub Fišer

31. 5. 2022 16:10

Fanoušci her žánru vojenských real-time strategií se dnes již řadí ke generaci třicátníků i čtyřicátníků. Hry s touto tematikou v dnešních dnech už nevídáme tak často, přesto studio Hypemasters finišuje svůj titul jménem World War Armies, který míří na mobilní platformy Android a iOS.

Reklama

  • World War Armies je nová real-time strategie pro telefony a tablety
  • K dispozici je online multiplayer, ale také klasické bitvy v tréninkovém módu
  • Hra dorazí již co nevidět na Android a iOS / iPadOS, přičemž bude zcela zdarma

Vývojáři mobilního titulu World War Armies: WW2 PvP RTS superlativy rozhodně nešetří a tvrdí, že jejich hra nabídne “zážitek z prémiových válečných strategií známých z PC”. Slibují také propracované bitevní pole, jednotky pěchoty, tanky a samozřejmě i dělostřelectvo. Tematika 2. světové války osloví jistě právě fanoušky původních sérií, jako Brothers in Arms nebo Company of Heroes.

K výběru budou na začátek pouze dvě strany: Spojenci a nacistické Německo, nicméně příchod východní fronty vývojáři neodmítají. Hlavní premisou World War Armies je multiplayer, budete tedy bojovat proti nepřátelům ovládaným živým protivníkem. Vývojáři v traileru prozradili také rozsáhlé možnosti vylepšování vašich jednotek, ať už půjde o pěchotu nebo bojová vozidla.

Lahůdka pro fanoušky původních válečných real-time strategií nastoupí do plné verze v průběhu léta. V tuto chvíli si však již můžete World War Armies vyzkoušet, a to v rámci beta testování na platformě Android. Do budoucna se samozřejmě počítá i s iPhony a iPady. Pokud vás zajímá, jak se bude vývoj posunovat, sleduje vývojáře na oficiálních webových stránkách.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama