Multiplayer Halo Infinite se všem včasně registrovaným hráčům otevře přespříští týden
i Zdroj: Hrej.cz
Halo Infinite Novinka Multiplayer Halo Infinite se všem včasně registrovaným hráčům otevře přespříští týden

Multiplayer Halo Infinite se všem včasně registrovaným hráčům otevře přespříští týden

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

12. 9. 2021 10:05

Preview verze online režimů Halo Infinite bude volně zpřístupněna koncem září. Na rozdíl od prvního testu z konce července je současnou podmínkou pro účast pouze včasná registrace do programu Halo Insider. Pozvánka ke hraní tudíž tentokrát nepřijde pouze zvané části uživatelů, nýbrž každému, kdo bude mít zájem.

Reklama

  • Druhé kolo testování multiplayeru Halo Inifinite odstartuje 24. září
  • Zváni jsou všichni, kdo členové Halo Insider registrovaní do 13. září

Datum, odkdy můžete multiplayer Halo vyzkoušet, připadá na pátek 24. září. Jediným požadavkem zapojení, jak už bylo řečeno, je vstup do programu Halo Insider, a to do hraničního termínu 13. září. Konec testu nebyl prozatím ohlášen, přihlédneme-li ale k délce předešlého, lze předpokládat, že se jeho trvání překlene přes víkend, jenž po startovním dni následuje.

Test zahrne přístup k 4v4 režimu, zápasům s boty, cvičené střelnici Academy Weapon Drills a bitvám dvou dvanáctičlenných družstev v režimu Big Team Battle. Stále neviděná kampaň prozatím k ukázce v plánu není. Vývojáři z 343 Industries už dříve předestřeli, že se prozatím věnují odladění nedostatků bez možnosti obětovat větší porci času k sestavení rozsáhlejší prezentace. Zda se jim podaří hru zavčasu dostat do jimi usuzovaného stavu hodného prezentace, uvidíme v následujících týdnech. Již nyní nicméně s jistotou víme, že plná verze plánovaná na 8. prosince bude po několik měsíců ochuzena o kooperaci a editor Forge.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama