Madfinger Games slaví další velký úspěch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Madfinger Games slaví další velký úspěch

Madfinger Games slaví další velký úspěch

Pavel Makal

Pavel Makal

16. 8. 2018 11:31 3
Reklama

Vývojáři z brněnského studia Madfinger Games mají zase důvod k oslavám. Po nedávném zařazení Shadowgun Legends do prestižního seznamu Android Excellence si ve velmi krátké době připsali dva další úspěchy.

V uplynulém týdnu došlo k dovršení sta milionů stažení jejich úspěšného mobilního titulu Dead Trigger 2, tento týden padly další velmi příjemné kulatiny - 200 milionů stažení všech her od Madfingeru dohromady. Na tomto čísle se podílejí série Samurai, Dead Trigger, Unkilled a Shadowgun.

“200 milionů celkových stažení je pro nás obrovským milníkem, zejména proto, že jsme se k tomuto číslu dostali organicky a bez multimilionových propagačních kampaní. Jsme vděční našim fanouškům a také médiím, jejich přičinění bylo zásadní pro dosažení tohoto cíle,” říká Marek Rabas, výkonný ředitel, spoluzakladel a šéf vývoje v Madfinger Games.

Studio založila čtveřice vývojářů - Marek Rabas, Tomáš Šlápota, Michal Babjar a Pavel Čížek. Do segmentu mobilních her šli se zkušenostmi z celé řady slavných českých herních titulů, jako je Mafia, Mafia II, Vietcong nebo Hidden and Dangerous. Na letošní Gamescom si Madfinger chystá velké oznámení a také vůbec první živý turnaj ve spolupráci s ESL.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama