King's Bounty: Armored Princess Článek LEVEL 213: V daleké galaxii

LEVEL 213: V daleké galaxii

Redakce Hrej.cz

Redakce Hrej.cz

14. 1. 2012 23:00
Reklama

Uteklo to jako voda a další rok máme za sebou. Nejlepší na tom všem ale je, že ten nový je teprve na začátku a slibuje neméně výživné herní hody, jaké jsme si užili loni. Samotný start se vlastně nemohl povést lépe – recenzujeme Star Wars: The Old Republic a svádíme souboj o obálku s konkurencí. V ostrém tempu se ale neslo i všechno ostatní a věřte nám –v redakci si rozhodně nic sušit nehodláme!

DVĚ PLNÉ HRY A VIDEA V HD KVALITĚ

Začněme herní přílohou, která na sebe v lednu vzala podobu báječného RPG King’s Bounty: Armored Princess v češtině. Jedná se o samostatný datadisk původní Legendy, hru jsme v Levelu hodnotili vysoko 8/10 a neexistuje žádný důvod, proč byste si ji neměli zahrát i vy. Jako oddech mezi náročnými bitvami vám pak dozajisté poslouží druhá plná hra, Two Worlds II: Castle Defense, jdoucí ruku v ruce se stále oblíbenějším stejnojmenným žánrem. Opět je hra na DVD s českým překladem. Aby toho ale na leden nebylo málo, učinili jsme důležité rozhodnutí a počínaje tímto číslem pro vás připravujeme oblíbená videa v HD kvalitě. Protože žijeme ve 21. století, budete si je všechny moci přehrát ve speciální sekci na našem partnerském webu Hrej! po zadání kódu vytištěného v časopise. Doufáme, že toto řešení neustále se zvyšujících nároků přijmete s povděkem.

STOJÍ ZA MNOU, ŽE JO?!

Je to možná trochu k nevíře, ale popularita seriálu South Park opět stoupá. Po svém vrcholu před několika lety totiž došlo na oznámení připravované RPG hry od vývojářů z Obsidian Entertainment a ze všech koutů se vyrojili uctívači Cartmanových hlášek i zastánci chudého chlapce v oranžové mikině. Jednoduše řečeno – připravovaná hra ze světa South Parku bude kontroverzní, sprostá, zvrácená, ale už teď se na ni těšíme. A spolu s ní i na další kousky jako Prototype 2, Reckoning, který jsme si mohli znovu zahrát, The Darkness II, ale také na reparát vývojářů z Cyanide, skládaný z předmětu Game of Thrones.

HEZKY ČESKY

Téma čísla si vzal na starost Petr Strecker a společně se zástupci českých distribučních firem zjistil první poslední o lokalizaci her do mateřštiny. Zajímavé počtení je plné postřehů, které určitě využijí všichni amatérští překladatelé i ti, kdo by se jednou chtěli překládáním her živit. Zapomenout nesmíme ani na fakt, že jde o první takto ucelené shrnutí dané záležitosti na stránkách českých časopisů.

RADKOVY HVĚZDNÉ VÁLKY

Jak už prozrazuje obálka, hrou čísla se stalo MMORPG Star Wars: The Old Republic, do jehož hraní se nemohl pustit nikdo jiný než redakční specialista Radek Friedrich. Hraní si náramně pochvaloval a fakt, že u Hvězdných válek vydržel i po napsání šestistránkové recenze, hovoří za vše. Kromě The Old Republic ale recenzujeme také bláznivého Serious Sama 3, nečekaně chytlavou akci Payday: The Heist nebo český počin Kulivočko. V recenzích jsme se vyřádili v Ultimate Marvel vs. Capcom, vyzkoušeli dvojici nových DLC a v předstihu si zahráli FIFA Street, která se alespoň na několik hodin stala redakční hrou číslo jedna!

JÁKO KDYŽ SEKÁ KOSÁ

Povánoční slevy doslova lákají k dalšímu průvanu v peněženkách, a tak věříme, že se vám bude hodit hned dvojice rozsáhlých testů hardwaru. Pokud rádi posloucháte hudbu, budete se moci díky našemu článku zorientovat v nabídce MP3 přehrávačů a vybrat si ten, který vám padne nejlépe. Pokud sháníte notebook, mrkněte do druhého testu – na zoubek jsme se podívali trendovým ultrabookům a byli jsme sami překvapeni, kolik výkonu se v tak malém těle může skrývat.

NOVINKY PO STARU

A na závěr další velká změna – po několika letech jsme se rozhodli obměnit rubriku Retro a připravili jsme pro vás zcela nový, vzdušnější koncept. Celou sekci otevírá stylizovaná retro obálka, za kterou na vás čekají články jako Na pomezí dimenzí herních enginů, Stalo se před lety, Herní zeměpis nebo Nezvratný osud nevydaných her.

Dost už ale řečí, nejlepší bude, když se do zbrusu nového Levelu začtete sami. 213. číslo vychází již v pátek 13. ledna!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama