NecroVisioN Článek LEVEL 189: Nářez dvou plných her

LEVEL 189: Nářez dvou plných her

Redakce Hrej.cz

Redakce Hrej.cz

10. 3. 2010 23:26 16
Reklama

V březnovém vydání LEVELu se dostanete pod palbu skvělých her. Nemáme teď na mysli pouze obsah časopisu a výčet všech recenzí, ale narážíme na dvě přiložené plné hry na DVD. Level 189 přináší v plných verzích hektickou střílečku NecroVision a k tomu rozvážnou vesmírnou strategii Galactic Civilizations II: Ultimate Edition (tato edice obsahuje původní hru doplněnou o dva datadisky!). Nové číslo, které se na stáncích objeví již tento pátek (12.3.), vám vaše herní obzory rozšíří po všech stránkách! Nevěříte? Nahlédněte pod pokličku a ochutnejte...

Dvě plné hry – NecroVision a Galactic Civilizations II: Ultimate Edition

První plnou hrou na DVD je divoká akce NecroVision, jejíž děj se odehrává v roce 1916. Hlavním hrdinou je mladý americký voják, který záhy zjistí, že se v podzemí odehrává ještě větší bitva než na bojištích první světové války. V hlubokém podzemí čelí světu upírů, démonům, ďábelským kreaturám a dokonce se musí stát jedním z démonů, aby zachránil lidstvo a upíry od síly temnoty. NecroVision se odehrává v rozmanitých místech – od bojišť první světové války až po mnohem temnější a brutálnější podzemní svět upírů a démonů. Paleta scenérií od realistických až po snové, těšte se na protivníky od nepřátelských vojsk až po kreatury z říše fantazie. Styl a vzhled hry ze starých dob připomíná svět Lovecraftovských hororů s prvky vojenské střílečky. Jako druhou plnou hru přinášíme Galactic Civilizations II: Ultimate Edition, která obsahuje jednu z nejprodávanějších a mnohokrát oceněnou vesmírnou strategii Galactic Civilizations II: Dread Lords a dvě rozšíření Dark Avatar a Twilight of the Arnor v jediné sběratelské edici! V roce 2225 se už lidská touha po dobývání dotkla hvězd, a tak se rozhořely boje o hvězdné systémy. Aby si lidstvo podmanilo ostatní galaktické mocnosti, které ve vesmíru sledují své vlastní cíle, vrhlo do nadcházející války veškeré své zdroje. Obě hry vám přinášíme s českými titulky.

No, dvě dávky!

Opravdu jsme se v předchozím měsíci nenudili. Však posuďte sami, co všechno se nám dostalo pod naše nenechavé ruce! Hrou čísla, jak už napovídá obálka, se stala válečná akce Battlefield: Bad Company 2, do které jsme se ponořili v singleplayeru a s ještě větší vervou i v multiplayeru. Jak dobře jsme se bavili, to už prozradí recenze Honzy Horčíka. U dvojek v názvu zatím vydržíme. Martin Bach si posvítil na Assassin’s Creed II, aby mohl zhodnotit, zda i na PC se jedná o parádní herní zážitek. A ještě jedna dvojka, kvůli které půjdeme ke dnu. Tedy jen obrazně, protože Pavel Dobrovský se opět ponořil do podmořského města Rapture, aby nasál příběh a atmosféru BioShock 2. A nyní se můžeme pustit i k následujícím neméně zajímavým titulům. Radek Friedrich se vydal v akci Metro 2033 do moskevské podzemky, aby tam svedl jeden z nejtěžších soubojů svého (virtuálního) života. Z dalších her, jež jsme recenzovali, vyberme ještě českou adventuru Alternativa, budovatelskou strategii Anno 1404: Benátky, MMO Star Trek Online či adventurku Simon the Sorcerer 5.

Z konzolové rubriky vyberme jen pár ochutnávek, ke kterým snad ani není třeba nic dodávat – God of War III a Yakuza 3, obě od Jirky Pavlovského, obě pořádně nabroušené.

LEVEL radí, pátrá, informuje

Novinková sekce měla tentokrát pěknou úrodu. Vedle oddílu Reaktor, kde najdete řadu komentářů a zamyšlení na téma her a byznysu kolem, jsme v další novinkové rubrice LevelUP přinesli žhavé informace o chystaných titulech. Těšíte se na nového Prince of Persia: The Forgotten Sands, chystaný Medal of Honor z moderní doby, či Civilization 5? Přinášíme čerstvé info. Ve velkém čtyřstránkovém preview pak pitváme velice očekávanou akci Crysis 2, která podle všeho vypadá velice lákavě. A to jsme navíc měli možnost vyzkoušet hratelné verze Command & Conquer 4: Tiberian Twilight a zejména betaverzi chystané pecky StarCraft II: Wings of Liberty, které jsme věnovali čtyři strany.

Hry místo školy?

Ztráta času nebo rovnou požírač času. Zábava, avšak nic víc. Tak bývají často označovány hry, a to nejen „lidmi zvenčí“, ale dokonce i hráči. Jedná se o poněkud zjednodušující postoj, který ovšem nijak nesouvisí s dnes již legendárním pojmem „kultura kriplů“. Hry vás však mohou mnohé naučit, více v tématu prozrazuje Aleš Smutný. Druhé téma v hardwarové rubrice si bere na paškál malé notebooky a netbooky. A protože hry jsou to, co nás zajímá nevíce, porovnávali jsme, jak se které stroje vzhledem ke své často nízké ceně hodí pro hraní her. Jestli zvažujete nákup nějakého toho stroje na cesty a nechcete být odkázáni jen na internet, video a případně práci, tak si téma rozhodně přečtěte.

2 × plné DVD = 16 GB dat

Na DVD naleznete dvě plné hry – NecroVision a Galactic Civilizations II: Ultimate Edition (viz výše), ale to není to jediné, co se na plackách nachází. Z demoverzí vyberme například Achtung Panzer: Kharkov 1943, Puzzle Chronicles, VVVVVV, dále pravidelné hry zdarma, modifikace k rubrice Restart (C&C Tiberian Sun) a ke Galactic Civilizations II. A nechybí ani ostatní stálé sekce datového DVD. Na video disku se můžete těšit na skutečně povedené díly ze soutěže Hard Level, nechybí napěchované videorecenze (např. Aliens vs. Predator, BioShock 2, Heavy Rain, Posel smrti 2...). Nezaostává ani všeobjímající sekce Speciál s rozhovory, „makingofy“, preview a dalšími materiály, jež byste si rozhodně neměli nechat ujít. Samozřejmostí jsou neměnné rubriky jako trailery či machinimy s českými titulky. Obě LEVEL DVD vás zabaví na dlouhé hodiny a dny.

LEVEL 189 – vychází v pátek 12. března a čeká jen na vás!

Kompletní obsah čísla

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama