kratke-zpravy-z-indie-sveta
Novinka Krátké zprávy z indie světa

Krátké zprávy z indie světa

Tomáš Nadrchal

Tomáš Nadrchal

18. 6. 2009 12:13
Reklama

- Velmi zajímavý článek se objevil na zahraničním portálu Dev.Mag – jde o jakéhosi průvodce pro nezávislé tvůrce, kteří si nevědí rady, která marketingově zviditelnit své dílko a neutratit přitom prakticky ani korunu. Zajímavými tipy přispěli mimo jiné také Phil Fish, tvůrce Fezu, Kieron Gillen z Rock Paper Shotgun a další. Pokud byste měli zájem zjistit, kterak dobře a levně propagovat své nezávislé výtvory na internetu, zabrowste na tyto stránky.

- Nezávislé hry na platformě Xbox 360 mění název z Xbox Live Community Games na XBox Live Indie Games. Tato pro někoho nevýznamná zpráva může být zadostiučiněním pro všechny nezávislé tvůrce, kteří chtějí indie scénu co nejvíce propagovat.

- Vývoj české nezávislé adventury Until I’m gone se, zdá se, zasekl na mrtvém bodě. I když se tvůrci v poslední novince na oficiálních stránkách holedbají, že sehnali dalšího programátora, neustále je prý aktuální inzerát, v němž nabízejí programátorům 10 000Kč za kapitolu hry. Pakliže byste se o tuto nabídku zajímali, navštivte tyto stránky.

- TIGSource Indie Game Jam se konečně bude konat také v Evropě. Sjezd nezávislých tvůrců je tentokráte naplánován do Berlína na přelom července a srpna, konkrétně od 31. 7. do 3. 4. 2009. Vstupné činí symbolických 5 Euro, zájemci o účast nechť linkují sem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama