Singularity Článek KOKTE3JL #03: Bůh existuje a má rád střílečky

KOKTE3JL #03: Bůh existuje a má rád střílečky

Redakce Hrej.cz

Redakce Hrej.cz

3. 6. 2009 22:00 1
Reklama

Hra dne

Luke
Singularity – už od prezentace v Londýně jsem se do dobrodružství amerického vojáka na ruském ostrově, kde kdysi explodoval reaktor a zbytkový „popílek“ umožňuje transportovat věci skrz čas, zamiloval. A říkám to jen proto, že uvádět Brütal Legend je nečestné a nesportovní.

Blixa

Alpha Protocol – tohle špionážní RPG se mi líbí čím dál tím více, a přestože mě překvapila vysoká míra akce, proměnlivost příběhu a vliv vašich činů na budoucí události je stále faktorem, který dává Alpha Protocolu punc výjimečnosti. A Brütal Legend nenapíšu a nenapíšu, i když se mi taky moc líbila.

Událost dne

Luke
Peter Molyneux vstoupil na pozici kreativního ředitele Microsoft Games Studio a zároveň zůstává šéfem Lionhead. Je vidět, že to s Natalem myslí vážně, a právě jeho osobitý vklad by mohl vytvořit jednu z nejúžasnějších her, jaké si dovedeme představit. Alespoň v teorii.

Blixa
V Los Angeles dnes pršelo. Abyste rozuměli – to se tady stává hodně zřídka a všichni novináři vykuřující před halou byli také pořádně zaskočeni. Já se díval pěkně zevnitř a nasával jsem čerstvý vzduch, který je mimochodem v LA taky docela vzácností.

Hláška dne

Luke
„Pokaždé, když vidím nějakou moderní scifárnu z vesmíru, tak si říkám, nakolik jsme jí s Homeworldem ovlivnili.“ Šéf výtvarníků Relicu, když jsem mu sdělil, že na Homeworld vzpomínám na začátku každé epizody Battlestar Galactica.

Blixa
„V téhle hře se s Mariem a Luigim vydáte do Bowserových vnitřností a nejen tam, občas i vylezete ven.“ Luke si při komentování videa k Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story narychlo zdůvodnil ten podivný název hry. Do finálního střihu to ale neprošlo.

Celebrita dne

Luke
Paul Barnett. Již brzy na DVD Levelu!

Blixa
N'Gai Croal. Ač už pár měsíců není oficiálně novinář, pohybuje se po press centru jako velká celebrita a ostatní novináři s ním dokonce dělají rozhovory.

WTF moment dne

Luke
Demoška proti násilným hrám na parkovišti před výstavištěm. Nedlouho po vytažení transparentů začalo pršet, což dokazuje, že bůh existuje a má rád střílečky. Martin tvrdí, že to celé byla virálka na Danteho peklo. Doufám, že ne.

Blixa
Už jsem to psal na Twitter. Odcházíme z jinak celkem poklidné prezentace pokračování Army of Two, já jdu ven jako druhý v pořadí. Až když vycházím, všimnu si, kdo drží celou dobu dveře – sám šéf EA John Riccitiello.

Průšvih dne

Luke
Naprosto neprofesionální přístup Ubisoftu k novinářům, co mají zamluvený rozhovor s vývojářem R.U.S.E. V podobně absolutně nezvládnuté situaci by šílený králík udělal: „ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!“

Blixa
Ani na druhý pokus se mi nepodařilo najít si čas na vyzkoušení PSPgo. Stydím se a slibuji, že zítra to napravím a „za trest“ si k tomu přidám ještě hraní God of War 3, Uncharted 2 a prezentaci Heavy Rain. ;-)

Zážitek dne

Luke
Po dlouhé době jsem se viděl s kolegy z Dubaje a příjemně jsme na několika cigaretách pokafrali. Není to sice nic úžasného, ale při hektickém přebíhání mezi schůzkami šlo o vítaný odpočinek.

Blixa
Večerní Baconator u Wendy’s, který mi pro tentokrát zachránil život. Celý den jsem nejedl a tenhle kus žvance byl prostě nadpozemský.

Sledujte náš E3 2009 speciál: původní videa z LA, dojmy Martina Bacha a Pavla Dobrovského, komentované fotografie, Twitter feed a záplavu novinek, trailerů a screenshotů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama