Jeden z herců předpokládá, že nevznikne pokračování Detective Pikachu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jeden z herců předpokládá, že nevznikne pokračování Detective Pikachu

Jeden z herců předpokládá, že nevznikne pokračování Detective Pikachu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

5. 5. 2021 12:09

Na poli herních filmů se v posledních letech objevují kvalitnější kousky, které tak trochu vyvracejí oblíbené tvrzení, že podle her prostě dobrý film vzniknout nemůže. Jedním z těch lepších snímků byl i Pokémon: Detective Pikachu z roku 2019. Už při vydání se spekulovalo o možném pokračování a film byl nakonec komerčním úspěchem, představitel hlavní role si ale myslí, že dvojka nevznikne.

Reklama

  • Představitel protagonisty nevěří, že vznikne druhý film Detective Pikachu
  • Ale přál by si ho

Justice Smith, představitel hlavního hrdiny Tima, se o tom rozpovídal v rozhovoru pro magazín Inverse. „Rád bych se podílel na Detective Pikachu 2. Nevím, jestli vůbec vznikne. Myslím, že bychom se už měli vzdát našich přání, nemyslím si, že vůbec vznikne. Na druhou stranu v to stále doufám. Vážně, jsem obří fanoušek, kdo ví, kdo ví? Doufám že ano,“ zamyslel se nad osudem pokračování.

Detective Pikachu s Ryanem Reynoldsem v roli mluvícího Pikachu je dodnes druhým nejvýdělečnějším herním filmem všech dob, z kin si odnesl 433 milionů dolarů a jen 6 milionů mu chybělo na dorovnání rekordmana v podobě Warcraftu z roku 2016. Rekord by pravděpodobně trhl Sonic the Hedgehog, který se drží na šestém místě, tomu ale do cesty vstoupil koronavirus a s ním související omezení promítání, především ve velmi lukrativní Číně.

Web Nintendo Life nicméně upozorňuje na to, že produkční společnost Legendary dle všeho stále plánuje další snímky ze světa Pokémonů, je tedy jen možné, že se nebudou zabývat přímo námětem Detective Pikachu, ale přinesou jiné zápletky.

Po vydání filmu byl ohlášen i druhý díl herní předlohy, tentokrát pro Nintendo Switch. O něm ale zatím nic nevíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama