Hororový PT se dočkal "remaku" na PC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hororový PT se dočkal "remaku" na PC

Hororový PT se dočkal "remaku" na PC

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

31. 7. 2015 10:30 5
Reklama

Hráčů, kteří si ještě stále mohou zahrát hratelný teaser na Silent Hill od Hidea Kodžimy (který nikdy nevznikne), stále ubývá. Pokud si ale přeci jen znovu chcete připomenout hnědohnědé minuty strachy u hraní PT, máte šanci s jeho remakem v enginu Unity.

Částečnou předělávku hry dokázal za čtyři týdny stvořit Farhan Qureshi z Alberty, nazval ji PuniTy a hodlá ji využít jako součást jeho 3D modelovacího workshopu, který povede v září. Původně chtěl Qureshi vytvořit něco mírumilovného, jeho workshop ale bude zaměřen na videohry, a tak ani chvíli neváhal.

Postup práce zaznamenal ve svém blogu, kde zároveň uvádí, že původně mělo jít skutečně jen o 3D scénu, v níž by se mohli zájemci maximálně procházet a prohlížet si vymodelované předměty. Qureshovi ale přišla chodba příliš prázdná, a tak začal přidávat věci... Pokud bychom to měli zkrátit, PuniTy vám nedovolí chodit v nekonečném cyklu chodbou stále dokola, ale i pouhým procházením tam a zpět se celá scéna nepatrně mění a samozřejmě dojde i na konfrontaci s hodnou tetou Lisou.

PuniTy si můžete stáhnout i vy - celá hra má pouhých 70 MB a hrát můžete na PC, Macu i Linuxu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama