Pořadatelé Gamescomu mění plány. I letos proběhne pouze digitální akce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pořadatelé Gamescomu mění plány. I letos proběhne pouze digitální akce

Pořadatelé Gamescomu mění plány. I letos proběhne pouze digitální akce

Radek Raudenský

Radek Raudenský

6. 5. 2021 16:31

Minulý rok bylo jasné, že kvůli koronavirové pandemii nebude možné požádat fyzické akce. Zatímco veletrh E3 byl zrušen úplně, pořadatelé německého Gamescomu se rychle přizpůsobili a uspořádali alespoň digitální akci. Pro další rok ale organizátoři chtěli akci uspořádat alespoň částečně na místě.

Reklama

  • Gamescom i letos proběhne pouze v digitální formě
  • Pořadatelé připravují novinky, například aktivity v rámci Gamescom Epix

Původně měla akce přinést jak digitální, tak fyzické prvky. Konference v Kolíně nad Rýnem měla omezit počet návštěvníků a zároveň přinést online aplikaci Gamescom Hub. Dnes se ale dozvídáme, že organizátoři své plány na hybridní event ruší, Gamescom 2021 tak proběhne pouze digitálně.

V e-mailu tvrdí, že na konání fyzických akcí je stále brzo. K rozhodnutí došlo po rozsáhlé diskuzi s partnery i vystavovateli. I tak se ale dočkáme určitých novinek, například konceptu Gamescom Epix, který „pošle komunitu na cestu za úkoly na sociálních médiích ještě před tím, než Gamescom začne.“ My doufáme, že se pandemie brzy podaří usměrnit a podíváme se třeba na příští Gamescom, na který by Tadeáš už mohl stihnout letadlo.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama