Druhý Wolf míří do Game Passu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Druhý Wolf míří do Game Passu

Druhý Wolf míří do Game Passu

Marek Selinger

Marek Selinger

30. 4. 2019 18:02 1
Reklama

Jako bychom to ranní novinkou o květnové nabídce Gold her přivolali. Zatímco ta mnoho hráčů moc nepotěšila, Microsoft před malou chvílí ohlásil hned šest nových titulů, které obohatí druhou službu této společnosti, Xbox Game Pass. A tato šestice je už přeci jen jiná liga.

Tou největší peckou se již tento čtvrtek stane Wolfenstein II: The New Colossus z roku 2017. Příběh B. J. Blazkowicze, jehož prvopočátku jsme se dočkali téměř na startu této generace konzolí v podobě dílu The New Order, tak dostal solidní sequel, který pokračoval v nastavené frenetické akci z alternativní historie. Uvedení Wolfa do nabídky je nepochybně chytrý tah i z toho důvodu, že již v červenci dorazí odbočka Youngblood, která nás seznámí s potomky hlavního hrdiny. Bethesda tak tímto krokem naláká k sérii další zájemce, kteří za pár týdnů můžou uvažovat o koupi tohoto menšího dílu.

Ve stejný den hráči budou moci ozkoušet na taktiku zaměřený Wargroove. Přesně o týden později dojde hned na trojici titulů: strategii Surviving Mars, tajemný walking simulátor Tacoma a MMO Black Desert. Jen o 24 hodin později službu obohatí For the King. Nakonec polovina měsíce, přesněji řečeno 16. květen, bude ve znamení her jak pro mladší publikum, tak i pro ty, kteří si lebedí ve vysoké obtížnosti. Své premiéry si v rámci Game Passu odbydou Lego Batman 3 a souls-like RPG The Surge.

Velice slušná nabídka, co říkáte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama