Datum vydání Mount & Blade 2 vývojáři nemají
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Datum vydání Mount & Blade 2 vývojáři nemají

Datum vydání Mount & Blade 2 vývojáři nemají

David Plecháček

David Plecháček

18. 8. 2017 10:43 1
Reklama

Je to neuvěřitelné, ale přestože se píše rok 2017 a o pokračování Mount & Blade víme už pět let, stále neznáme datum vydání, a to bohužel ani orientačně. Vývojáři nás napínají a skoro se až zdá, že hráči na ambiciózní RPG pomalu zapomínají. Poslední věrní upínají své oči na Gamescom. Ale bohužel – ani po něm nebudeme moudřejší.

Po pěti letech bychom si zasloužili vědět alespoň to, zda jsou vývojáři v poslední fázi, nebo naopak v posledním tažení, či zda mají hotovou alespoň polovinu. Cokoliv. Všechno je lepší než to, že nevíme vůbec nic. Vývojáři pravděpodobně chtějí zabránit dalšímu zklamání, a tak rovnou říkají: „Na Gamescomu datum vydání neoznámíme.“

„Víme, že se nemůžete dočkat vydání Bannerlord, a my si vašeho nadšení vážíme – víme, že netrpělivost je příznakem toho, jak máte Mount & Blade rádi. V posledních dnech, měsících i letech jste nám proto neustále kladli otázky, proč vám neprozradíme alespoň datum, alespoň nějaký předpoklad, nějaké období, kdy hra vyjde. Ale my vám ho neřekneme, protože nic takového neexistuje. Tímto způsobem nepracujeme,“ stojí na stránce Steam komunity.

Studio TaleWorlds Entertainment prý nic takového jako předběžné datum vydání nemá. Narozdíl od jiných společností si nenastaví nějaký deadline, který pak na poslední chvíli honí nebo posouvá. „Děláme hry protože nás baví je dělat, a tak chceme, aby byly co nejlepší. Myslím, že naši fanoušci si nezaslouží nic jiného,“ píše se dál.

Samozřejmě ve studiu respektují všechny přístupy k práci, takže tím nechtějí říct, že lidé, kteří si vytyčí cíle, jež se snaží splnit, nechtějí mít tu nejlepší hru, ale každá společnost má svou filozofii a tou se řídí. A proto o Bannerlord opět neuslyšíme, respektive ne o jeho datu vydání. Příspěvek je ve skutečnosti o poznání delší, a i to svědčí o tom, jak moc studiu záleží na svých fanoušcích. Nic proti tomu - jen je pět let poměrně dlouhá doba.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama