Další “únik” potvrzuje Xbox Series S
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další “únik” potvrzuje Xbox Series S

Další “únik” potvrzuje Xbox Series S

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

1. 9. 2020 08:49
Reklama

Levnější a méně výkonná verze next-gen konzole Xbox Series patří k jedněm z nejčastěji unikajícím tajemstvím herního průmyslu. I dnes tu jeden takový náznak máme, tentokrát ale nejde o žádné insiderské informace, jde o chybu samotného Microsoftu.

Několik uživatelů Twitteru totiž na sociální síti sdílelo, že k zakoupenému ovladači k Xbox One dostali kupon s klíčem k testovací verzi služby Xbox Game Pass Ultimate. Na tom by samozřejmě nebylo nic neobvyklého, tento kupon ale ve výčtu platforem vedle známých Xbox One, Xbox Series X a Windows 10 zmiňuje i Xbox Series S. Microsoft tedy připravovanou novinku zavedl i do propagačních materiálů, jen s ní zatím oficiální nevyrukoval. Upozorňujeme, že uživatelé hardware nakoupili převážně v oficiálních obchodech Microsoftu.

O Xbox Series S, původně s projektovým názvem Lockhart, se spekuluje již poměrně dlouho. Konzole má nabídnout stejný procesor jako její větší bratříček, grafického výkonu má ale mít méně než Xbox One X a i paměť by mohla být o něco skromnější. Společně s absencí diskové mechaniky by měla být výsledkem levnější konzole, která sice rozběhne všechny nové hry, ale v podstatně nižším rozlišení.

Kdy se dočkáme oficiálního odhalení se zatím můžeme jen domnívat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama