Další The Wolf Among Us v únoru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další The Wolf Among Us v únoru

Další The Wolf Among Us v únoru

Marek Švrkala

Marek Švrkala

15. 1. 2014 09:29 1
Reklama

Od chvíle, kdy studio Telltale Games vypustilo první epizodu pětidílné série The Wolf Among Us, uplynuly už více než tři měsíce a fanoušci se stále nedočkali pokračování. Nezvykle dlouhé čekání se naštěstí už chýlí ke konci.

„Je to jeden z případů, kdy se proti nám postavilo několik věcí (a to ani nezmiňuji zpoždění kvůli vánočním svátkům). Detaily si nechám pro sebe, bylo to ale několik nezvyklých okolností, napsal na diskuzním fóru Telltale spoluzakladatel amerického studia Kevin Bruner.

Druhá epizoda s podtitulem Smoke and Mirrors je nakonec v plánu na první týden v únoru, kdy by díky spolupráci se všemi zúčastněnými stranami měla vyjít simultánně na PC, Xbox 360, PlayStation 3, Mac a iOS. Zpoždění by se prý už nemělo opakovat. „Jsme znepokojeni dlouhou pauzou mezi epizodami. Neočekáváme, že se to bude ještě opakovat v dalším zbytku první řady,“ přislíbil Bruner a upozornil, že druhá epizoda vypadá skvěle.

Vedle The Wolf Among Us vycházející z univerza komiksové série Fables v Telltale připravují také druhou řadu The Walking Dead a nové série Hra o trůny a Tales From the Borderlands. Úspěšné studio pak má zálusk i na Jamese Bonda.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama