Chystá se reboot slavného Descentu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Chystá se reboot slavného Descentu

Chystá se reboot slavného Descentu

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

11. 3. 2015 14:47
Reklama

Kickstarter coby platforma pro oživování zapomenutých herních sérií funguje znamenitě a další, kdo zkouší své štěstí, je legendární Descent. Nový projekt se jmenuje Descent Underground a v kampani by od fanoušků rád vybral alespoň 600 000 dolarů.

Za vývojem hry stojí Eric Peterson, který se dříve podílel na Star Citizen, ale koncem loňského roku ze společnosti Cloud Imperium Games odešel. To všechno proto, aby si založil vlastní studio s poměrně příznačným názvem - Descendent Studios - a dal dohromady kostru nové hry.

Podobně jako původní hra, i remake nabídne first person pohled, což značně ztíží nároky na orientaci v prostoru, protože se budeme pohybovat poměrně rychlou lodí v hodně úzkých koridorech. Děj hry se odehrává kolem roku 2300 v pásu asteroidů mezi Marsem a Jupiterem, kde konkurenční korporace svádí tuhý souboj o nerostné suroviny.

Po technologické stránce se vývojáři z Descendent chtějí spolehnout na Unreal Engine 4 a vybudují celkový zážitek na multiplayeru. Pokud půjde všechno podle plánu, hra by se mohla svého vydání dočkat v březnu příštího roku a za 25dolarový příspěvek může být i vaše.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama