Call of Duty z devadesátek. Black Ops 6 se má odehrávat během války v Perském zálivu
i Zdroj: Activision
Call of Duty Novinka Call of Duty z devadesátek. Black Ops 6 se má odehrávat během války v Perském zálivu

Call of Duty z devadesátek. Black Ops 6 se má odehrávat během války v Perském zálivu

Dominik Tománek

Dominik Tománek

23. 11. 2023 08:00 2

Jen několik týdnů po uvedení Call of Duty Modern Warfare 3 na trh prosakují na internet plány na další díl Call of Duty, které tentokrát bude pod taktovkou studia Treyarch a má jít o Black Ops 6.

Reklama

  • Nový díl Call of Duty má být Black Ops 6
  • Hra se má odehrává během války v Zálivu 
  • Narozdíl od Call of Duty: Modern Warfare 3 má mít propracovanou kampaň se zaměřením na příběh

I přes poměrně vlažná přijetí Call of Duty: Modern Warfare 3 překonala hra v rámci trilogie rekordy v počtu hráčů a prodeje se zatím tváří relativně dobře. Poslední díl se u hráčů nestačil ani pořádně ohřát a na internetu se už znovu spekuluje o dalším. První informace o Black Ops 6 se objevily už minulý rok, teď se objevily další "potvrzující" spekulace. Podle serveru Windows Central bude nadcházející Call of Duty součástí série Black Ops a hra se bude údajně odehrávat během války v Perském zálivu. Dlouholetí vývojáři Call of Duty, studio Treyarch, prý pracují na Black Ops 6, která se údajně bude jmenovat Call of Duty: Black Ops Gulf War. Ačkoli studio Treyarch v průběhu let asistovalo u téměř každého Call of Duty, jeho příspěvek z příští roku má být nejdéle vyvíjeným CoD v historii studia.

Recenze multiplayeru Call of Duty: Modern Warfare III, solidní, leč recyklované zábavy
i Zdroj: Activision / Sledgehammer Games

Recenze multiplayeru Call of Duty: Modern Warfare III, solidní, leč recyklované zábavy

14. 11. 2023 21:20

Příběhová kampaň letošního dílu Call of Duty se příliš nevydařila. Velké množství fanoušků hru nicméně každoročně pořizuje z…

Pro hráče zklamané kampaní Call of Duty: Modern Warfare 3 se zdá být přírůstek od Treyarchu krokem správným směrem, alespoň díky delší době vývoje a většímu zaměření na příběh. Podle zdrojů serveru Windows Central se Black Ops 6 tváří, že bude vyprávět propracovaný příběh, který prozkoumá více úhlů pohledu na válku v Perském zálivu. Kromě toho se hra ponoří zpět do "tradiční vojenské bojové techniky a známých gadgetů z Black Ops" spíše než do futuristických technologií z posledních titulů Modern Warfare.

Spekuluje se i o možném návratu předčasného přístupu jako bonusu při předobjednávce. Jeden z bonusů předobjednávky Modern Warfare 3 zahrnoval předčasný přístup do kampaně, která byla spuštěna týden před vydáním. Black Ops 6 by však potenciálně mohl nabídnout několikatýdenní předčasný přístup k vybraným režimům.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama