Beta WoWs: Legends už na konci března
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Beta WoWs: Legends už na konci března

Beta WoWs: Legends už na konci března

Pavel Makal

Pavel Makal

11. 3. 2019 12:32
Reklama

Společnost Wargaming se svými tanky i loděmi dávno neobléhá válečné pole či vody jen na PC. Chystaná novinka World of Warships: Legends se pomalu chystá na PlayStation 4 a Xbox One k poslednímu odzkoušení. V druhé polovině měsíce, od 22. do 24. března, nabídne Wargaming hráčům poslední možnost vyzkoušet si hru v uzavřené betě.

První betatest byl dle slov vývojářů velmi úspěšný a hráči nyní dostanou další šanci vyzkoušet si námořní bitvy na konzolích. K přístupu do uzavřené bety je nutné se zaregistrovat pod tímto odkazem.

V nejnovější verzi hry přibude britský národ a společně s ním dalších 14 lodí. Nová beta nabídne také vylepšené světelné efekty. Registrací do uzavřené bety hráči získají prémiovou herní měnu a několik speciálních předmětů. Po skončení herního víkendu se v obchodech Microsoft Store a PlayStation Store objeví speciální balíčky, které hráčům usnadní start na bojišti. Obsahovat budou až dvouměsíční prémiový čas, ale také celou řadu silných válečných lodí.

Datum vydání hry je naplánováno na 16. dubna. Hráči v early accessu dostanou dalších pět nových map a pokochají se podporou HDR. Plná podpora 4K rozlišení má na PlayStation 4 Pro a Xbox One X dorazit nejpozději v létě letošního roku.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama