Balíček Final Fantasy her zná datum vydání prvních tří dílů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Balíček Final Fantasy her zná datum vydání prvních tří dílů

Balíček Final Fantasy her zná datum vydání prvních tří dílů

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

2. 7. 2021 11:30

Značka Final Fantasy je nade vší očekávání značně živá, a svou existenci hráčům stále ráda připomíná. Kromě příprav šestnáctého dílu série, rozšiřování remaku sedmého či nepříliš oslnivého oznámení spin-offu Origin se jedno z nejslavnějších JRPG připomíná i remasterovanou kolekcí.

Reklama

  • Prvních šest dílů ze série Final Fantasy obdrží remaster pro Steam a mobilní zařízení
  • Díly 1-3 vyjdou 28. července, zbylá trojice her se data vydání dočká v budoucnu

Remaster prvních tří dílů, jejichž podoba zabrnká na notu zejména nostalgikům a milovníkům pixel-artu, dorazí na Steam a mobilní zařízení 28. července. Kompilace dalších dílů, počínaje čtvrtým a konče šestým, na konkrétní datum vydání stále čeká.

Součástí kompletního balíčku všech šesti titulů, jenž zájemce vyjde na Steamu na 75 euro (cca 1 900 korun), nabídne: aktualizovanou 2D pixelovou grafiku, přepracovaný soundtrack, který má na svědomí Nobuo Uematsu, hudební přehrávač, galerii nebo možnost průběžného ukládání a automatického vybojování bitev.

Kromě koupě všech her společně je možné zainvestovat také do jednotlivých titulů samostatně. V takovém případě se individuální cena pohybuje od 12 do 18 euro (cca 300 až 450 korun).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama